Allegro, nějaký zkušenosti?
Moderátor: Moderátoři
Allegro, nějaký zkušenosti?
A co to je za blábol že nevystavují fakturu? Jako že nedají prodejní doklad a nebo že se nedá nakupovat na fakturu?
A co záruka, má to vůbec řešení, nebo je to jak přímo u PRCáka?
Byl jsem dotázán z příbuzenstva a nevím o tom zhola nic.
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše: ...Prostě Mall.cz byl od začátku zřizovanej a vlastněnej Allegrem s určitým tržním záměrem obsadit nemalej podíl na trhu v Česku. Je možný, že nechtěli riskovat znehodnocení pověsti mateřinky při případným neúspěchu a když se dcera naopak docela masivně dokázala prosadit i v konkurenci Zelenýho Chrchla, tak ji teď poznenáhlu převezmou....
Mall.cz byla ryze česká firma, na konci roku 2021 byla celá prodána Allegru.
Stačí si ty informace najít na netu.
- tomasjedno
Taky tak, někdy i dřív (do Zásilkovny).doktor365 píše:Taky občas něco objednám. Pokud je napsaný že to jde z Polska tak do týdne to mám doma.
Naposledy jsem tam kupoval tohle - tuzemské shopy to prodávají o chlup dráž a píšou, že v ceně je jeden reprák, zatímco ten Polák psal že dva - a přišlo to za 3 prac. dny.
- tomasjedno
I když nedávno (cca 4 roky nazpět) to bylo úplně jinak (měl jsem s tím tak trochu něco do činění, ale jen jako zaměstnanec).
A protože je Polsko asi 4x větší jak ČR, tak z toho plynou i nějaké výhody.
Minimálně co se týče rámcových smluv třeba na dopravu a hlavně objem obchodů.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...