Konečně to někdo umí pojmenovat
Moderátor: Moderátoři
Úplne súhlasím. Ja som rád, že som nezabudol aké to bolo počúvať tieto reči od starších. A úplne nechápem, ako môže niekto zabudnúť . Vážim si ľudí, ktorý sa napriek vekovému rozdielu dokážu baviť s mládežou bez pocitu nadradenosti v ktoromkoľvek smere. Veľa takých ľudí v okolí nemám.Hubert_79 píše:Neměl bys ty mladé soudit podle sebe. Každý takový fakt není...
Hlavně ty vzdechy typu "ti mladí, nic neumí, ničeho si neváží, všechno by chtěli hned...atd" jsou staré jak samo lidstvo. Když jsi byl mladý ty, tak byl pohled starší generace na tebe stejný, jako teď ty koukáš na mládež. A bude to stejné i nadále.
Nikoho, opakuju, NIKOHO neposuzuju podle věku. Ale výhradně a jen podle toho, jak se chová a jak se sám staví k problému. Mlaďocha, kterej se bude snažit a ukáže že mu jde o to se do problému zakousnout, určitě neskopnu z pódia - ale do prdele zepředu nakopat jsem schopnej na fleku každýho, kdo přijde podobně jako nedávno ten extramlamoj "jurassEB" a začne tady dělat vlny kdovíjakej není echt gold elektrouňyk.Hubert_79 píše:Neměl bys ty mladé soudit podle sebe. Každý takový fakt není...
Hlavně ty vzdechy typu "ti mladí, nic neumí, ničeho si neváží, všechno by chtěli hned...atd" jsou staré jak samo lidstvo. Když jsi byl mladý ty, tak byl pohled starší generace na tebe stejný, jako teď ty koukáš na mládež. A bude to stejné i nadále.
A kutilmile - nelituju tě
Jinak se taky přikláním na stranu kritiků "mlamojů" - a dělám to přitom vždycky tak, že si říkám, jaký jsem byl v jejich věku.
Ideální jistě ne, ale k dnešnímu obvyklému humáči jsem měl fakt daleko.
Ano, existují výjimky - ty ale potvrzují pravidlo. Bohužel.
Nechci a nebudu to dále rozvádět, důvodů dnešního stavu je víc a nemá smysl je tu rozepisovat.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
A když mě chytne blbá, tak si řeknu - tohle už není můj svět. Už je to jejich svět, a já s tím prd nadělám.
Píše to toto:
Your Browser Is
No Longer Supported
To view this website and enjoy a better online experience,
update your browser for free.
Větší sračku jsem doposud neviděl...BOBOBO píše:Do detailu rozebráno : https://www.ladikvetvicka.cz/single-pos ... D-generace