Pračka a sušička šířka 55 cm
Moderátor: Moderátoři
Pračka a sušička šířka 55 cm
Máte někdo s touhle značkou zkušenost? Nebo radši něco jinýho?
Jestli bude kousek za 8 nebo 14 tisíc je mi celkem jedno, hlavně ta šířka 55 cm a navíc pračka nesmí "rajtovat" aby se vešla kam potřebuju.
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tatramacek
Jedině jestli nemá některá suška menší hloubku, že by tam šla bokem. Musím se stavit u prodejce a poměřit.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Tehdy jsem dokupoval k pračce sušičku a potřeboval jsem aby měly oba spotřebiče stejnou šířku. Problém jsem zjistil až po zakoupení sušičky.
Takže pokud užší typy dělají jen dva výrobci, máš usnadněné rozhodování. Nemáš prostě moc na vybranou.
Drahá chtela susicku.
Meli jsme kdysi kombinovanou Zerowattku.
Ale je to drahe a v okoli ji nikdo nemel.
Tak zatim jsem ji neporidil, v okoli ji nikdo nemel a zkusenosti tedy nebylo koho se zeptat.
Byla to tato:
AEG LWR75965OC
Taky mame ty 60-tky futra. Tahle by prosla.
60 cm suška AEG 60 cm futrama projde, odzkoušeno dnes. Ale vypadalo to blbě, nevešla se kupodivu dole, kde je originál ocelová rozpora futer. Naštěstí stačilo sušku nazvednout asi 40 cm nad podlahu a tam už prošla. Večír budu študovat návod. Klasickej přístup a to číst návod až když vše selže je u sušky asi nepoužitelnej.