Tak som skúšal ten kitkat, dal som si na to aj štamprlu repáčku, a celkom sa mi to aj pozdáva, ale nejako mi nevonia to priraďovanie puzdier. V eagle mi to príde také jednoduchšie a hlavne ho vidím. Tu mám len popis a keď ho chcem vidiet musím stlačiť tlačítko. Alebo to ide nastaviř aj tak nejako ako v eagle?
Než to koupil Autodesk, tak byla poslední standardní verze 7.7.0, pro windows pokud používáš jen 7.6.0, pak už tam začal dělat úpravy Autodesk a zrušil free použití pro nekomerční účely.
Pokud nepotřebuješ Eagle, tak určitě raději KiCAD, je to lepší, jen se liší trochu přístup k návrhu - KiCAD je pro mne logičtější, je to free a máš pravidelné aktualizace. KiCAD je spíše podobnější OrCADu.
kulikus píše:U staré verze Eagle musela být otevřená současně schema i dps aby to súladilo.
To plati i u te nove od autodesku. Spis ten projekt je uz rozhozeny proto se to nepropsalo. To uz nebude tak lehke opravit. Je uplne jednou jakou verzi eagle pouzijes vsude by se to melo chovat stejne.
Taky jsem jeden z tech co porad jedou v eagle neb prechod na kicad jsem zkousel ale moc mi to nesedlo a vlastne ani neni duvod. Na tech par desek co nakreslim ten eagle dostacuje a nejake to pouzdro obcas dokreslim.