Opět další hluchej zvukař?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xsc

#136 Příspěvek od xsc »

To je zvláštní, žádné zkreslení jsem nezaznamenal a srozumitelné to bylo celou dobu. Nakonec si to každý může poslechnout v i-vysílání, odbavení se zvukem žádná kouzla nedělá.
piCZus

#137 Příspěvek od piCZus »

Mám možnost si to zpětně přehrát i na IPTV službě, kde se ukládá odbavený signál a je to zcela normální.
U toho nastavení TV/STB bych se zaměřil na normalizaci, která může mít různé pojmenování.
piCZus

#138 Příspěvek od piCZus »

Tohle https://video.aktualne.cz/spotlight/spo ... f6b220ee8/ je teprve zvukový masochismus.
Přílohy
chylkova.png
chylkova.png
foxrider

#139 Příspěvek od foxrider »

Můj kamarád sehnal lístky do O2 arény na koncert kapely Slipknot a nabídl jestli nechci jet s nima taky jet. Několik písniček se mi líbí tak proč si je neužít naživo. Těšili jsme se na to.:parmen:
No ale byl jsem velmi zklamán. Zvuk přeřvaný, až se chvělo oblečení, úplně jsem zatínal zuby a pálilo mne v uších. Ty písničky jsem poznal až po chvilce od začátku co je hráli a to ještě pouze podle části, hlavně z toho refrénu :roll: I dva kamarádi co tam se mnou byli byli také dost zklamaní že "...ten zvuk byl na houno, strašně přeřvanej...."

Úplně stejnou kvalitu zvuku jsem si "užíval" asi před 20 lety v již bývalých Kovohutích, když v trubkárně zapnuli válcovací stolici Mannesmann - Meer...:smash:
Rozdíl v podstatě žádný. Jen ten že tam mi za to platili, a ještě jsme fasovali špunty. :D
Spiral

#140 Příspěvek od Spiral »

Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“