Sencor SLE 43F16TCS - podsvit
Moderátor: Moderátoři
Sencor SLE 43F16TCS - podsvit
V AME měli zboží s kódem 4300090400, toho času nedostupné. Když odpověděli, dozvěděl jsem se, že: "je nám to líto, ale uvedený díl nedokážeme již zajistit". V popisu dílu byly naprosto stejné textové řetězce, jako na pásech v přístroji.
Co s tím? Na stránkách mají ještě jednu sadu tří pásů po 7ks, délka 80cm, ovšem je též nedodstupná a nedodatelná. Šlo by tam napasovat něco jiného? Musí se dodržet shodná konfigurace (3 pásy po 7 LED)?
Zajímavé je, že to po připojení k napájení ani neblikne (jak se mnohdy děje) a napájení pro LEDky neodpadne (je tam stále asi 44V).
nd@fastcr.cz jestli nemají.
- jardafiala
No, moc jste mě nepotěšili. Ty LEDky a čočky je podivnost, která mi připomíná maják na ostrově
Krátkým pohledem do útrob jsem usoudil, že to budou tři pásky paralelně a v každém z nich je sedm diod v sérii. Což by odpovídalo 40V napájení (s patřičným omezením proudu), které jsem naměřil. 6V na diodě? Kde jsou ty doby, kdy jsem u klasiky počítal 1V, případně těsně pod 2V.
Asi "zákazníkovi" nabídnu 80cm placku ze zásob (DVB-T). Aktuálně používá se zánovním boxem nějakou skleněnku OVP. Sencora si nechám na jindy (pokud seženu materiál).
TV zůstala u majitele, anžto by mě prababi seřvala k smrti, kdybych to polorozebrané přivezl do bytu. Nemám doma zdroj s omezením (ve firmě ano), jen "PCčkový pro všechno". Snad to přežije sóloLED test 12V přes odpor 1K (event. nižší, když by to nevadilo). Ovšem nejprve musím doma "vyjednávat".
- jardafiala
sestavit podsvit z jednotlivých diod....