Přenos dat ze starýho šmatlafounu do novýho.

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
piCZus

#31 Příspěvek od piCZus »

V Androidu není jen jedna aplikace pro telefonování nebo kontakty (kalendář, email atd.). Tak jako každý výrobce má svou nástavbu/launcher apod. To nebylo jiné ani v Androidu 5.
Celeron

#32 Příspěvek od Celeron »

Hmm, zajímavý, expertů na telefonování naplacato v jiným vlákně hromada ale na mý dotazy kolem Androida 13 reakce téměř žádná. :(
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
vladodyno

#33 Příspěvek od vladodyno »

Celeron píše:TMám nastavenej režim spánku po 5 minutách nečinnosti. Displej mi ale chcípne po cca 1-2 minutách. Nějak nepozoruju, že by se změnou nastavení na 2 nebo 10 minut něco změnilo. Ten režim spánku je tohle zhasínání displeje při nečinnosti a nebo to je něco jinýho? Nebo má Android 13 nějakej bug?
Díky!
Nastavil som režim spánku 5 minút, svietil 5 minút :?:

Redmi Note 12 Pro 5G
Celeron

#34 Příspěvek od Celeron »

A ty další dva dotazy?
Díky.
Jirka

vladodyno

#35 Příspěvek od vladodyno »

Snímač odtlačku prsta je v zapínacom tlačítku. Infra diodu hľadaj na vrchnej hrane telefónu.
xsc

#36 Příspěvek od xsc »

Jinak ještě Android 12 na Redmi 9 mi řadí normálně podle české abecedy, tedy C, Č, D. Upgrade na 13 prý není, i když na jiném stejném telefonu se už před 2 měsíci stáhnul. Tohle je pro Xiaomi typycké, že jim ty updaty blbnou.
piCZus

#37 Příspěvek od piCZus »

Už jsem to naznačil, že záleží, co používá za aplikace, tak nechápu, proč ji Celeron neuvedl.
Většinu obcházím Google aplikacemi, kromě telefonování, protože používám nahrávání hovorů.
V telefonu mám tím pádem Kontakty od výrobce telefonu a tu od Googlu, ale vždy jde zvolit, podle čeho se má řadit seznam a vše je u mě správně i s diakritikou.
Přílohy
kontakty.jpg
kontakty.jpg
Celeron

#38 Příspěvek od Celeron »

Používám to, co bylo v mobilu od výrobce. Telefon je verze 115.0.570746104 ale co je v tom za verzi telefoního seznamu nevím kde hledat. U mě jdou kontakty řadit podle jména nebo přijmení, formát jména a motiv. Nic víc.
Jirka

Celeron

#39 Příspěvek od Celeron »

vladodyno píše:Snímač odtlačku prsta je v zapínacom tlačítku. Infra diodu hľadaj na vrchnej hrane telefónu.

Na to jsem se ale vůbec neptal. :)
Jirka

piCZus

#40 Příspěvek od piCZus »

Podle verze to je aplikace Telefon od Googlu, takže tam nejspíš bude i aplikace Kontakty od Googlu. Řazení je takové jak uvádíš a mě to neřadí podle druhého písmena a fotky u kontaktů, které mám v Google účtu se normálně synchronizují do telefonu.
U aplikací, které dělají neplechu, se dá vyčistit cache a uložené data, což jde i bez odinstalace. To často pomůže, akorát se musí po následném spuštění znovu nastavit dle potřeby.
Přílohy
kontakty2.jpg
kontakty2.jpg
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“