Vkládání zajímavých obrázků III
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A je zajímavý, že ty červený pruhy jsou i v serpentinách u Suchýho Vrchu na červenovodský straně (I/11), na nich to ale tolik nehučí - asi je opravdu rozdíl v tom, jestli je kolem nich normální, nebo "silent" asfalt. Na těch serpentinách mají zas jinou chybu - v obou směrech jsou nanesený tak, že končí moc brzo, jejich výrazně zlepšená adheze by se hodila ještě tak o 3-5m dál, než jsou TEĎ ukončený - prostě aby končily až za koncem zakřivení silnice, ne jako teď, že z nich vozidlo při výjezdu ze zatáčky sjíždí na normální asfalt ještě s kolama v rejdu - a když je "nasmrkáno", jak to na Sucháku umí bejt opravdu často, při vyjíždění z těch oblouků to právě na konci těch červenejch pruhů prokluzuje neskutečně moc - a je jedno jestli se jede doprava nebo doleva, do kopce nebo z kopce. Prostě šetřilo se na naprosto nesprávným místě.
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
xsc píše:Z červeného zdrsněného asfaltu jsou už několik let pruhy před zatáčkami na klesání do Karlových Varů. A takových míst je na silnicích mnohem víc.
Takových míst je spousta, ale jen v Olomouci se povedlo to udělat tak, že při zatížení projíždějícími bicykly se to za pár měsíců rozpadlo. Firma to v záruce vyměnila, nový asfalt jistě vydrží nejméně desítky let.
Zo skúseností... bral by som to ako dočasné riešenie... rýchla montáž, rýchlejšia demontáž, gumené tesnenie zovreté objímkou ... pri poškodení sa vymení len časť... ale ako trvalé potrubie zasypané či ináč "správne" uložené asi NIE! A na iné médium, ako na vodu bez výrazného tlaku určite nie! To by bola časovaná nálož!
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem u matky odmontovával primitivní zabezpečovačku, co jsem dělal v 16-ti letech. Tišťáky byla moje noční můra, měl jsem jen ten 🤐 cuprexkart a leptal v HCL s peroxidem. Pokaždé mi to sežralo i půlku spojů.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem pak zkoušel navrhovat i ve Formice, to vypadalo líp. Jenže tiskárna nebyla k dispozici, tak jsem to stejně pak obkresloval rukou na DPS. Kreslil jsem dlouho takovýma perama, kam se lila červená barva. Fixka přišla taky až později.