Hubert_79 píše:Mně na tom spíš zaráží to, že někoho pohoršuje to, jak někdo drží telefon... Jako kdyby to nebylo jedno.
tak mě to je jedno, jen prost to u mě vyvolává nutkání bejt zlomyslnej hajzlík jako z dob zákládní školy a prostě jim do něj plácnout. Jak snadno by se u těchto lidí ty founky kradli. Prostě když takhle de tak čmajz a frnk a než se vzpamatuje seš pryč. To je stejné jako si strkat peněženky a mobily do zadních kapes ze kterejch už sou z poloviny venku a stačí jen lehounce zatáhnout a je venku. Nebo nechat otevřenou kabelku s naditou šrajtoflí ve vozejku v krámu aniž bych na ni viděl
Hubert_79 píše:Co je himlhergot komu do toho, s kým, o čem a proč se vykecávám?
Ano nikomu do toho nic není a nikdo na to není zvědavej. tak proč jim to ti lidi cpou? Když takhle hlasitě telefonujou tak všichni kolem slyšej o čem se ti dva baví a jelikož oni maj dojem, že tím telefonováním mají určité soukromí tak tam lítaj věci které by normálně na veřejnosti pokud by se bavili neřekli.
To je stejný jako když máš pozéra co má sluchátka na uších, ale úroveň hlasitosti hozenou tak, že to přeřve i hluk ve starším trolejbusu a tak můžeš poslouchat jako crap poslouchá. Také tě nemusí zajímat co poslouchá, ale on ti to doslova cpe do obličeje