Ježiš, že já jsem sem včera lez. Já se mohl krásně rozčilovat u nějakého zpravodajství...

Nějak mě nenapadá životní situace, kde by se tahle šílenost mohla uplatnit. Takže znovu: použij 2 nezávislé displeje. Každý MCU ať má svůj. Předpokládám, že MCU jsou naprogramovány tak, aby obsluhovaly 6-místný displej v multiplexu. Pak není důvod tam cpát ty záchytné registry. Čili, budeme-li předpokládat, že MCU má tahat přímo za katody segmentů, pak stačí jen nějaký spínač anod. To se dá řešit diskrétními PNP tranzistory, ale já bych použil
"PNP" tranzistorové pole TBD62783, které obsahuje 8 spínačů. A když se použije 6-místná LED znakovka se vzájemně propojenými katodami jednotlivých segmentů, tak na
dva nezávislé displeje pro ty dva MCU postačí 4 (
slovy čtyři) aktivní součástky + 14-16 odporů.
Druhou možností je státi se kabrňákem a ty MCU přeprogramovat a připojit k nim inteligentní LCD displeje s řadičem. Zase každý ať má svůj. Na to je těch 13 pinů ažaž (stačí jich 6).
A nebo použít 6x 74595 či spíše výkonový TPIC6x595 a 6x znakovku (pro jeden MCU). Pak stačí na komunikaci jen 3 piny pro každý MCU. Možností je "nekonečně" mnoho. A naprogramovat stopky je snad základ...