Výbrus vložek valcu motoru škoda 1202
Moderátor: Moderátoři
Naivko. Přestaň už kurwa chlascet ten repák a konečně začni dělat něco z toho, co ti tady už třetí den radíme - minimálně změř nebo radši někoho střízlivýho nech změřit ty kompresní tlaky. Pak si teprve povíme, v jakým stavu jsou ventily, kroužky a další věci.kutilmil píše:Nebojte chalani, ventilom nieje nič. Takýto motor nepracujes s takými tlakami a teplotami aby dokázali ventilom ublížiť.
A kutilmile - nelituju tě
Naco mi tu tlápete nesmysli když to nikoho nezaujímá. Pokud máte chuť pomoci, odpovídejte na primární dotaz!
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Rady jsi dostal takový, jaký jsi chtěl - kdybys popravdě odpovídal hned od začátku na to co jsme se ptali a nešpekuloval tady nad blbostma. Určitě jsou tady mezi náma takoví, co s těmahle motorama mají daleko víc zkušeností než ty - sebe mezi ně zrovna nepočítám, protože 1202jku jsem nikdy rozkopnutou neměl - ale spartaka 440 jo, a tam jsou rozdíly minimální. Ale to je vedlejší - daleko větší význam teď má to, že TYS USOUDIL, aniž bys na tom motoru cokolliv měřil nebo demontoval a prohlížel, že nutně potřebuje výbrus - my ti tímto gratulujem k supermanskýmu zraku, kterým vidíš do válců bez demontáže sebemenší součástky a protože nám dáváš zároveň najevo, jakej jseš vševědoucí, když jako jedinou cestu k opravě určíš výbrus a novou pístní sadu, tak se před tou tvojí vševědoucností hluboko skláníme a nevodvažujeme se ti podsouvat jakýkoliv pro tebe zbytečný informace, protože tu dostupnost broušení si svým božím zrakem určitě zjistíš nejlíp sám a naše rady by ti jenom překážely ...kutilmil píše:To zaky to ostatní borci: Já se vás kluci neptal co mám opravovat jakou mám poruchu a podobně. Já jsem od vás nechtel aby jste mi radili co mám v motoru špatný. Nečekejte proto odemne odpovědi na otázky které s tématem nesouvisejí. Já se ptal jednoznačně: Robí ješte nejaká firma výbrus vložek motoru škoda 1202 + dodávka pístú, kroužkú čepú.... Pokud ano kolik muže taká sranda vyjít?
Naco mi tu tlápete nesmysli když to nikoho nezaujímá. Pokud máte chuť pomoci, odpovídejte na primární dotaz!