Předloha pro UV osvit
Moderátor: Moderátoři
A zítra bude ještě hůře, protože stádo je systematicky vychováváno a tlačeno k tomu, aby nepotřebovalo, lépe řečeno nevyžadovalo cokoliv, co se jen maličko odchyluje od tzv. "mainstreamu"...
Edit: Rayfilm R0310.1123C mají tady.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
-
petrfilipi
Ale IMHO je Rayfilm sázka na jistotu, díky za odkaz. Na webových stránkách Rayfilmu jsem tento typ ale nenašel.
Edit: volal jsem do firmy Rayfilm, v současnosti neprodávají žádné průhledné fólie pro laserový tisk.
Takže ty v obchodech budou asi nějaký doprodej.
Buďme rádi, že se shodneme alespoň v něčem. Myslím, že stupidních hádek na tomto fóru bylo a je moře a nehodlám k tomu přispívat.
To, co píšu a co ti vadí, bych mohl dnes doložit snad už celou studií, ale proč? Vítači, tleskači a SESR + jinak progresivisticky konformní jedinci to stejně nepochopí, nebo se tak budou tvářit... Lidí, kteří když mají na veřejnosti cokoliv kritizovat, tak přitom ztišují hlas, znám dost a chce se mi z toho zvracet. Nikdo se nepoučil.
Mně stačí, že vím, co vím a že to vědí i někteří další... Nehledej v tom primárně žádnou konspiraci, prostě už jsem jen trochu starej na to, aby mě mainstream libovolného názvu a druhu jakkoliv oblbnul.
Howgh.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Ano je zbytečné to rozebírat, je zbytečné si stěžovat... Nicméně, jsem rád, že i přes to všechno ebastlirna stále funguje a je spoustu lidí ochotno poradit - předat své zkušenosti.