Chyba v databázi
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Chyba v databázi
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. To jsou kšefty, příště to nechám víc uležet....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:P.S. To jsou kšefty, příště to nechám víc uležet....![]()
BTW v poledne jsou budto lidi v praci, nebo na obede...nebo v coudu(jako ja). Priste to nech na vecer a uvidis tech diku.
ALE aby ti to nebylo lito, tak dekujeme za stale opatrovani a udrzovani provozuschopneho stavu fora.
ZdenekHQ mimo jiné píše:a on si toho v podstatě nikdo ani nevšiml, protože to bylo přes poledne a všichni se cpali svíčkovou...
Omyl, já jsem si toho třeba všíml, ale protože jsme se dnes od rána sami potýkali se všeobecně nefunkčním netem a poštou, tak sem to bral jako součást problému. Párkrát jsem to zkusil a pak jsem šel na tu "svíčkovou". Když jsem se vrátil, tak už to šlo normálně. A tak alespoň dodatečně a za všechny ostatní: díky za snahu.
BTW: příležitostně tě vyfotíme před rozvinutou bojovou zástavou...
Killroy
Ne - teď vážně - takováhle údržba je nejdokonalejší, když ani není nějak citelně zaznamenán výpadek ve funkci. Zdendo, jen tak dál - takhle se to opravdu má dělat a je to ta nejlepší vizitka, když to (skoro) nikdo nezaregistruje. Držme pěsti, aby to takhle šlo i nadále.
A kutilmile - nelituju tě
Skutečně nebývá běžné, že většina účastníků nestihne nic postřehnout.
Zrovna dnes jsem musel odsunout polední přestávku pro jiné povinnosti, proto i mně to uniklo: ráno to ještě běželo, pozdě odpoledne už taky, jako by se nic nestalo.