LCD Samsung QE50Q60CAUXXH
Moderátor: Moderátoři
LCD Samsung QE50Q60CAUXXH
Mam problém s LCD Samsung QE50Q60CAUXXH - jedna sa o uplne novy televizor ale zaruku nie je mozne uplatnit uz bol kupovany mimo v zahranici.
Tv sa sprava po zapnutí rozsvietí podsvietenie a po 3 -5 sekundach vypne a stale takto robí dookola pokial ho nevypnem zo zasuvky.
Demontoval som zadny kryt a odpojil som kabel co ide od mainboardu TV k T-conu. Zapnul som a normalne drzí nevypína sa aj uvodny zvuk bol OK.
T-con je rozdeleny na 2 polovice a s LCD panelom je spojeny 12 kus plochym prepojovacím kablom a to pevne tak ze neda samotne LCD odpojit od T-conu , zmeral som vsetky elity kondenzátory na T-cone ci nie je skrat na niektorom. Vsetko OK. No neviem ako este dalej postupovat. Datasheet ani schemu som nikde neasiel na nete.
Ma niekto nejaku radu ako dalej ?
Dakujem za rady.
.
však ideálne, skončila viazanosť, skončila telka. Ani by som sa nečudoval, keby to bolo naschvál. A to by ešte nebolo najhoršie, poznám prípady keď telka je už dávno v šrote, ale stále ju splácajú.jandur píše:...ue50TU8072 co mal telecom v akcii ..
Opravovat alebo neopravovat ? to zalezi na zakaznikovi, vo vacsine pripadov ostanu tenke linky 3-5. niekedy su v strede do pol panelu a niekedy uplne hore a nerusia.. su aj pripady ze sa oprava podari tak ze to nie je vidno - poznatelne je to len pri 4K obraze ako moiré, resp. sem tam potriasajúci sa obraz. kazdopadne je to piplacka a obycajne podlepenie pinov tu tak nepomaha.. musis selektivne rezat a potom spajat