Jaký akumulátor koupit za SONY NP-FW50
Moderátor: Moderátoři
Jaký akumulátor koupit za SONY NP-FW50
Co byste doporučili?
rnbw píše:Sony z Ciny budu falosne alebo recyklovane
p32 píše:Originál tě přijde na těch 16-18 stovek
To je právě ten důvod, proč jsem otevřel tuto debatu - tedy zda ten originál za 1600 Kč nepadá ze stejné výrobní linky v Číně jako ten "šmejd" a neliší se pouze naražením hologramu SONY.
Takže myslíte, že výrobcům, jako je Avacom, lze věřit více než těm čínským? O Cameron Sino jsem doposud ani neslyšel.
Ve FUB v Brně mě řekli, že ji mají v centrále ale že mě jí dodají dost neradi, protože je to letitej ležák a vzhledem k tomu, že jsem od nich odebíral pravidelně větší objem gelovek je na mě, jestli ji chci nebo ne. Výrobní série byla na Avacomu a FUB stejná. Tak mám stále kameru bez baterky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pochopitelně všechny levné aku (a to i od nich) mají původ v PRCu, kde taky jinde...
Vtip může být v tom (ale potvrdit by to mohl jen majitel), že si tu výrobu 24/365 hlídají, a to nejlépe pomocí jimi koupeného PRCáka a přes to všechno ještě dělají vlastní pravidelné kontroly kvality (už v tuzemsku).
Jinudy totiž cesta nevede.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Máme málo zkušeností třeba z polovodičové branže?
Upřesnění: já netvrdím, že to tak je, jen upozorňuju, že to tak být může (a to zejména v případě, že tuzemská nebo jiná evropská firma v roli dovozce nepostupuje tak, jak jsem psal výše).
Uvědom si, že PRCáci v žádném případě nemají něco jako smysl pro fair play, pravdomluvnost atd. Takovými trapnostmi se nezabývají.
Oni mají úchylný smysl zvaný "neztratit tvář"*, což znamená v případě nutnosti lhát a podvádět až do nekonečna, jen na férovku nepřiznat chybu či podvod.
(*) dá se najít i na mnoha jiných místech
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
proto tam cpou rejžácký 18350 a dušujou se, že snad jsou od trochu míň garážovýho výrobca