brum zesilovače

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#16 Příspěvek od masar »

Pokud dokážeš vyletovat elektrolyty ze zdroje a zapájet místo nich nové, tak dokážeš opravit tuto závadu :wink:

to DiGiCo: Protože v tomhle zesilovači STK nejsou (možná někoho zmátl pojem "integrovaný zesilovač" v úvodním dotazu), je naopak jiná závada málo pravděpodobná. :wink:
DiGiCo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od DiGiCo »

masar píše:Pokud dokážeš vyletovat elektrolyty ze zdroje a zapájet místo nich nové, tak dokážeš opravit tuto závadu :wink:

to DiGiCo: Protože v tomhle zesilovači STK nejsou (možná někoho zmátl pojem "integrovaný zesilovač" v úvodním dotazu), je naopak jiná závada málo pravděpodobná. :wink:

Jj přesně tak, přečetl jsem "integrovaný zesilovač" a víc jsem to neřešil... :wink:
Killroy
Moderátor

#18 Příspěvek od Killroy »

Já smekám, a přiznávám že jsem byl zcela mimo. Nicméně zásadní informace že to hraje tady od začátku chyběla.

Killroy
SIDTIM

#19 Příspěvek od SIDTIM »

Ještě jedna možnost mne napadá, a to, že zdroj bude OK, ale možná nabouraný konec si bere víc, než je zdrávo a filtry to neustojí. Ale zde by se to projevilo zvýšeným ohřevem, a asi určitě i zkreslenou reprodukcí. Ta stovka odpovídá zvlnění za Graetzem, tj. dvojcestným usměrněním.
Ale asi opravdu bude to "BINGO" ve filtračních elytech...
..a co shoří, nezhnije..!
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“