Prodám obrazovku B13S8 - prodáno

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
HF_Tech

#16 Příspěvek od HF_Tech »

Ve skladu mám na opravu dva osciloskopy, kdyby jsi hledal zábavu na dlohé zimní večery.
Schlumberger 5072 - mechanicky OK. Po zapnutí chvíli zobrazuje stopu, pak začne vařit tranzistor asi od horizontálního vychylování a paprsek zmizí mimo obrazovku. Nenašel jsem k tomu schéma.
Tektronix 7603 - opice s tím flákla. Je odlomené stínítko obrazovky a ohnutý kniflík intenzity. Původně jsem to chtěl rozebrat na díly ale pak jsem zjistil, že je mechanicky ve výrorném stavu.
Na práci mám ještě jeden kus, tak nemám potřebu do toho sahat. Kdyby byla obrazovka, tak bych ho dal ještě dohromady.
fredis

#17 Příspěvek od fredis »

Jaké jsou v té 7603ce pluginy? Co by sis za ni představoval? Když tak do SZ. Díky.
Rotor rotuje a stator stagnuje...
danhard

#18 Příspěvek od danhard »

Na ten Schlumberger 5072 bych se podíval, to bude samej tranzistor a ještě kulatá obrazovka.

Obrazovka do Tektronix 7603 se dá sehnat za 1-2kkč z jinýho kusu, zeptej se fredise :)

Mám náhradní do Tek 465, ta je menší, nebo jiný s dodatečným urychlením, třeba AEG, ale všechno 10x8cm.

Nebo si tam zabuduj tu B13S8, zapojení obrazovky a citlivosti jsou podobný, tu by jsi v tom rozsvítil :D
HF_Tech

#19 Příspěvek od HF_Tech »

fredis píše:Jaké jsou v té 7603ce pluginy? Co by sis za ni představoval? Když tak do SZ. Díky.

V téhle konkrétní nejsou pluginy.
Mám pluginů a rámů víc v různém stavu. Používám už jen vzorkovače.
Jestli máš nějakou konkrétní představu, co bys potřeboval tak pošli SZ a já proberu sklad.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“