Vkládání zajímavých obrázků III
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
Prostě levnější vesnickostodolová verze propichovacích svorek, jen s ochranou polohou namísto izolace
https://www.kvelektro.cz/propichovaci-s ... 2-p1327525

https://www.kvelektro.cz/propichovaci-s ... 2-p1327525
A WAGO utratilo takové peníze při vývoji bezšroubových svorek...vodiče jsou skřípnuté to toho očka na sichrhajcce
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Uvědom si, že tohle jsou stavby se "sociálním bydlením" - laciná budova, vybavení lokálníma ohřívačema vody už tam určitě bylo, ale solární ohřev snižuje energetický náklady - uvědom si, v jaký zeměpisný šířce se Izrael nachází a kolik dní slunečního svitu tam mají.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě
!!!
EKKAR píše:uvědom si, v jaký zeměpisný šířce se Izrael nachází a kolik dní slunečního svitu tam mají.
Nojo, maj to tam lepší. Čím blíž k rovníku, tím je menší rozdíl mezi denní dobou svitu v létě a v zimě. Taky tam nemaj skoro žádnej soumrak, prostě svítí a během pár minut je tma jak v pytli. Kdo byl třeba na Kanárech potvrdí.
Blbý ale je, že panely musí mít skoro vodorovně, takže se na nich drží veškerý bordel, moc tam neprší aby je to umylo a stačí jedna písečná bouře a jsou poškrábaný až do šediva.
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Až do talíře jsem ti viděl
Tak tak, tohle mám na podzimu rád, tyto daleké výhledy. Od nás z SZ kraje Prahy bývá vidět Říp a Středohoří téměř celoročně, méně často už Bezděz a Ještěd, ale Krkonoše fakt málokdy. Z Brd je to ještě méně časté.
Ostatně, díky přímé viditelnosti chytám doma snad všechna rádia, co vysílají z Ještědu.
Tak tak, tohle mám na podzimu rád, tyto daleké výhledy. Od nás z SZ kraje Prahy bývá vidět Říp a Středohoří téměř celoročně, méně často už Bezděz a Ještěd, ale Krkonoše fakt málokdy. Z Brd je to ještě méně časté.
Ostatně, díky přímé viditelnosti chytám doma snad všechna rádia, co vysílají z Ještědu.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Neviem, nedával som to sem už? Takýto pekný zdroj s USB zásuvkou u mňa pristál. Funguje, akurát dáva 12V a pritom USB koncovka. Zapojenie rovnaké ako pri 5V. Načo je to dobré, okrem nechceného odpálenia nejakého prístroja cez USB? 
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Je to následek "sjednocení nabíjecích konektorů", kterým byl prosazovanej nejdřív USB-micro a teď USB-C. Někdo si to holt postavil i na úroveň zdrojovýho konektoru nabíječky a je vymalováno ...rnbw píše:Asi nejakeho kokota napadlo dat USB konektor na zariadenie, ktore potrebuje 12V... Vyhodit.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
!!!