Vyříznutí prahu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Crifodo

#16 Příspěvek od Crifodo »

Vysavač Xiaomi je schopen přejíždět přes prahy do 2 cm.
petrfilipi

#17 Příspěvek od petrfilipi »

Z čeho je ten práh, co chceš odvrtat? Dřevotříska? Dřevo? Co takhle ho odvrtat po obvodu, dirku vedle dirky. A pak ten zbytek případně začistit. Nebo, když už nevím kudy kam, používám plátek do pilky na železo a držím ho obalený v hadru. Teď jsem takhle řezal obkladačku na zdi.

PF
doktor365

#18 Příspěvek od doktor365 »

Crifodo píše:Vysavač Xiaomi je schopen přejíždět přes prahy do 2 cm.

No ten rok asi bude, tak by to možná šlo.
tomasjedno

#19 Příspěvek od tomasjedno »

doktor365 píše:To je pravda, ale bude to vidět.
Nechápu. Opravit omítku/štuk tak, aby to nikdo nepoznal, není obtížné.
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Ty elektrický multifunkce jsou na tvrdší materiály zcela na nic. Má to strašně malej kyv hlavice ani né 1 mm a prostě to téměř nefunguje.
Jo ale pokud je to pneumatická multifunkce, s kyvem skoro 3 mm, to je jiná káva. Mám ji už léta, kdysi se prodávalo všeljaký pneumatický nářadí v Lidlu. Už jsem tam dlouho nic z tohodle sortimentu neviděl, přešli na baterkový blbosti.
Ale problém je s sebou tahat kompresor s minimálně 250 l/min a nezapomenout každých 10 minut nakapat olej do vzduchovýho konektoru multifunkce, jinak se kousne.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“