Čistič kontaktů Cramolin Contaclean kat. č. 1011612

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Malda2010

#31 Příspěvek od Malda2010 »

Já mám to štěstí, že jsem si uchoval starou 1 litrovou lahev s Diavou.
Ta nová Diava prý není dobrá. Nevím nezkoušel jsem.
Přelévám ji do 50 ml nádobky s jehlou.
Chrastíkta mají utrum.
Vyzkoušeno i na autě. 5 dveře Seat Altea - mikrospínač zámku a pod.
Ta prostě funguje.!!!

viz: https://www.temu.com

hledej: Láhev S Jehlou, 50 CC
Přílohy
lahvička.png
lahvička.png
Kondík: Není nad to, pořádně se vybít. Jejda a proč vznikl Ohmův kouř?
hajeklubos

#32 Příspěvek od hajeklubos »

Mám špatné zkušenosti s používáním zázračných kontaktních sprejů. Navíc spínače jsou vyráběny z recyklovaných popelnicových plastů a po profouknutí spínače sprejem se plasty nacucnou, nafouknou a často začnou o sebe dost drhnout. Jediné co dlouhodobě funguje je rozloupnout spínač, kontakty oškrábat na čistý kov, narovnat do původního tvaru a maximálně plochy kde po sobě chodí plast / kov lehce namáznout kosmetickou vaselinou. Plochy plast/plast zásadně nemažu.
Luboš
Celeron

#33 Příspěvek od Celeron »

JirkaZ píše:Odvětil, že prý "lidem" se to naopak líbí, protože to lze lépe skladovat...
No, to nevymyslíš.

Kecá, důvod proč chtěj placatky je jinej. Placatky mají pozvolnější úhel čůra a pasují na ně přesně nesterilní injekční jehly 0,8 za kačku. Na ty válcový od Bupaku jehly nejdou, , jinej úhel, nedrží. Ta 0,8 jehla na řídkým vteřiňáku je dokonalá věc. Perfektně dávkuje, všude se s ní dostaneš. Pokud ti zaschne, vemeš zapalovač, ono to udělá puf a jehla je čistá.
Ale hlavně, ta plochá lahvička při stisku mnohem líp dávkuje než válcová.
Kupuju válcový a do těch plochejch si přelejvám aby v nich byla max 1/4, pak při převrácení nevytečou. No a válcový mám v ledničce.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
JirkaZ

#34 Příspěvek od JirkaZ »

Aha, dávat tam jehlu mě nenapadlo. Používám tenkou PTFE nebo PE hadičku (spíš kapiláru), kterou lehce násilně zasunu do mírně zvětšeného otvoru ve špičce.

Vzhledem k tomu, že kupuju prakticky výhradně Peckalep (převážně gummi), tak můžu říct, že špičky u něj jsou stejné jak u kulaté, tak u placaté lahvičky (20 g). Jak to mají jiné značky, to netuším.

Kde se mimochodem kupují nesterilní injekční jehly? Nemyslíš třeba ty krátké tupé na dávkování SMD past (dispenzery)? Ty ale asi nestojí korunu...
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“