Tento by mohol byt moza sa pripojit aj na 24V alebo len na max 18V, 24V preto lebo je to pre spoluziaka a on bol velmy aktívny a kupil take trafo ale co uz s nim.
Pokud jsem to pochopil tak jsem zkoušel v autobuse usměrňovat 24V a vono ...pořád jen 24V - úbytek na diodách, čím to? Ale dost humoru, autor asi myslí napájení z baterií 24V A tady jsou dvě možnosti, obě stojí za hovno ale buď měnič na 2x40V (100W/4Ohm) a nebo výstupní trafo a jet do zátěže třeba 0.5Ohm. Ale tady bude zkreslení tak pro výkupčího kožek a peří.
Ku..a mi-ro,napřed si přečti o pár příspěvků víše co píše mikkolar a neskoušej se mnou vtipkovat o takové pi.....ě jako je usměrňování 24V v autobuse Jasně píše že spolužák koupil už takové trafo které má 24V,tak co tu ještě do p....e řešíme? Než si z někoho začneš dělat prdel,tak si napřed přečti o čem to je!!
Fakt jsem 🤐, mám Ramu na hlavě s kýblem popela, promiň, ale já to opravdu fšecko nepřečet, tak nějak jsem to vzal hákem, opravdu se ještě jednou omlouvám, i za tenhle příspěvěk který není přímo k tématu. UŽ TO NIKDY!!! NEUDĚLÁM (aspoň dneska ne) ahoj Mirek