Audioguide Opus Click - loader

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
GeXeS

Audioguide Opus Click - loader

#1 Příspěvek od GeXeS »

Ahoj vespolek,
dostal se ke mně Audioguide Opus Click a já bych se rád povrtal v nahraných souborech. Bohužel je k tomu potřeba nějaký správcovský software, který nemám. Nesetkal se s tím už někdo? Podle výsledků z Googlu to bude asi buď Opus Loader Manager, nebo Opus Content Manager.

(Jo, vím, že existuje i nějaký oficiální český distributor, ale zas tak vážně to s tím přístrojem nemyslím, resp. tak bohatý nejsem.)
Valdano

#2 Příspěvek od Valdano »

Nestačila by mobilní aplikace AudioGuide do mobilu?

Zdroj: Aplikace AudioGuide pro mobilní zařízení
Aplikace je ke stažení pro operační systémy Android (Google) a iOS (Apple) zdarma. Možnost využití již vytvořených audio a video nahrávek z průvodce OPUS.
GeXeS

#3 Příspěvek od GeXeS »

Já se právě chci dostat do tohohle konkrétního zařízení, ze zvědavosti a z principu...
Valdano

#4 Příspěvek od Valdano »

Možná se ta mobilní aplikace co je ke stažení zdarma dokáže k tomu konkrétnímu zařízení Acoustiguide Opus Click připojit i bez toho software Opus Content Manager a alespoň zčásti jej prozkoumat. Zkuste to a pokud to nepůjde pak asi leda sehnat ten Opus Content Manager, ale jestli je někde volně ke stažení třeba v nějaké zkušební časově omezené verzi apod. to nevím. Zkuste se poptat na kontaktním emailu nebo telefonu, který je uveden dole na stránce českého distributora viz tento odkaz. Tam by o tom něco měli vědět. Tady na více méně obecném serveru k bastlení je méně pravděpodobné, že to bude někdo znát podrobněji.
Odpovědět

Zpět na „Software“