Bluetooth reproduktor Sencor. ?
Moderátor: Moderátoři
Bluetooth reproduktor Sencor. ?
V podstatě mi nevadí, že je tam zkomprimovaný zvuk či co. Možná spíš naopak, protože už jsem nahluchlý. Když jsem se pokoušel ubastlit přenosné repráčky se zesikem na aku, nepovedlo se. Buď to nebasuje nebo to na některých středovýškách ječí nebo oboje. (ekvalizer v mobilu to nezachrání až tak moc) Ty repráčky ze starších radií na to prostě nejsou OK. Vidíte to podobně?
- Artaban001
S "monoblokovýma" BT reprákama mám zkušenosti jen z menšíma modelama a už z podstaty jsou to stereofonní přístroje jen do pá desítek cm od zařízení. Co se týká "bassování", reproduktorům sekunduje pasívní zářič - což vypadá jako reproduktor, ale na místo cívky je na membráně závažíčko, takže je to naladěný na nějaký nízký rezonanční kmitočet, který to zvýrazňuje. Na "tuc tuc" dobrý, ale jinak je to poznat, že to zvýrazňuje jen uzký kmitočtový pásmo - kvalitní reprobedny jsou kvalitní zvuk.
PS: Když si na SilverCrestu zapnu Loud a upravím equalizer, má to na takový domácí poslech docela kvalitní zvuk, na to, že je to malý zařízení (kdo poslouchá vážnou hudbu, asi by do toho nešel, ale na Rammstein dobrý)
Tak mám ten Sencor Hype doma, tam asi nehrozí rozlišení fake/origin. Na netu je pozitivní recenze, dal jsem za to 1222 Kč. Testuju synergii svých uší s tímto zařízením a jeví se mi to pozitivně. Poslech vleže, 25 cm od ucha. Když je nejhůř, poladím to v ekvalizeru mobilu. Myslím, že na hudební úrovni je k tomu mobil ekvivalentní. Tím pádem mám vyřešena netradia i poslech Spotify. 4000 Kč za JBL bych o tom ani neuvažoval. Rád bych zopakoval, že už běžně nosím naslouchátko, jasněže digitální,, tohle ale právě poslouchám bez něj. Jsem tedy na ty zvukové procesory nedobrovolně odkázán.
A ako bonus má na boku aj LED reflektor