Ako sa staráte o svoju zvačšenú prostau po 65-ke?
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Ako sa staráte o svoju zvačšenú prostau po 65-ke?
Jest,tekvicove semiacka,paradajky,korenie čierne,atd,to by ma nabavilo.Stravujem sa dost zdravo,vela zeleniny,meso nem musim!
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- jardafiala
- tiktak1953
,aby s0te sa z toho dostali,nic ine!
Moj otec to mal v 1984 a nevedeli mu pomoct!Ani do nemocnici ho bez znamosti nezobrali!Doma sme s nim nevedli co robit!Staci si sadnut do cakarni na urologii a vypocut si pribehy tazko postihnutych s touto pliagov.Je to stokrat horsie, ako cervni kmeri v slov. kabarete! Tiez ma zaujima ako ktory tzv.liek na prirodnej baze ludom pomaha,ci nepo!Pred par dnami som sa rozpraval zo spoluziakmi na tuto temu, a jeden hovorí:Ja mam aj s kym ale uz nie s cim. Druhy zase ze on ma aj s cim ale nie s kym.Ja ze ja mam zenu mam s kym aj s čim ,ale uz nechcem!
Takze, ak es0te ako ja s tym nema0te velky problem,budte opatrni,nevyskakujte,mozno se uz v poradi!!
- tiktak1953
-----------------------
Napisem to predsa:Moj velmidobry sused lieceny na prostatu dostal take problemy,ze museli po znamosti na slov.vo voj.nemocnici robit taky zakrok, nieco mu museli dovnutra operovat,ze skoro zdochol,ale mu v posl.chvili pomohli, nema uz problemy,berie neaky liek na prirod.baze.Mne ho dopo,ale je drahý .Teraz sa ma dobre,robi tazko ako kon,vtedy zomieral!Fakt berte to vazne,po 60 uz treba radsej ist na preventivku ,sledovat vazne priznaky ,ako zle dopa!
---------------------------
Urcite vas napa,ze to hore z kamosmi bol iba vtip!Mne ztakial este vsetko sluzi,uzivam si zo zenov,no niekedy sa uz nezada!