Konec "Uložto" jak ho známe

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Zmije

#16 Příspěvek od Zmije »

Ale má doménu .cz a tu zvládnou zablokovat i domácí netáhla, natož EU, USA. To chce něco v Indii, Číně s jejich doménou.
Yarda1

#17 Příspěvek od Yarda1 »

Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
ransom

#18 Příspěvek od ransom »

Celej den intenzivně přemýšlím o tom, co budu bez Uložto dělat. A opakovaně docházím ke stejnému závěru. Je mi to putna.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hubert_79 »

To jsi ale zpátečník a rozvraceč. Máš lomit rukama, že nám z BRUSELE berou svobodu stahovat kradené programy, hudbu a filmy.
Jinak je mi to taky fuk; programy co potřebuji mám, hudbu kterou chci si koupím na CD/LP a filmy jsou mi tak nějak jedno.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Pikofarad

#20 Příspěvek od Pikofarad »

Uložto skončí,vznikne náhrada.Piráty nikdo nezastaví,už jsou i ve vládě.Co všechno je zakázano a vesele jede.Drogy,nekolkovaný alko,cigára,fejky hader a obuvi.
GeXeS

#21 Příspěvek od GeXeS »

Nebyl bych si tak jistý. Vím jistě, že hned jak to zavřou, objevím nějakou zajímavou starou kapelu, jejíž nahrávky nepůjdou jen tak odněkud stáhnout ani normálně koupit. Ale jak už tu padlo - asi se holt vrátíme ke sdílení na fyzických nosičích (a pro cílené přesuny menších programů pak služby typu Uschovna.cz). Má to své klady - potenciál zase se potkávat. (Jo, vím, že jsem naivní 8-) )
Hejnicek

#22 Příspěvek od Hejnicek »

Co se tyce hudby, kdyz clovek neshani zrovna Farnou nebo Bangu, v Germany neco podobnyho jako alternativa k Ul.. to neni?
DedVseved

#23 Příspěvek od DedVseved »

Ve Francii nebo Německu dostanete obsílku od právníků během pár dní, co si něco nekošér stáhnete nebo nasdílíte. To že fouká od Bruselu, je pravda https://www.mpo.cz/cz/podnikani/digital ... ---268569/

uživatelé mohou jednoduchým způsobem nahlašovat nezákonný obsah, zboží nebo služby na online platformách
Cust

#24 Příspěvek od Cust »

Brusel neBrusel, když je to krádež, je to pochoptelný...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hubert_79 »

GeXeS píše:Vím jistě, že hned jak to zavřou, objevím nějakou zajímavou starou kapelu, jejíž nahrávky nepůjdou

Nestalo se mi, že bych zde něco nesehnal. Pravda, někdy je to celkem mastné, ale zas máš origo a ne nějaké zprasené mp3.
Jistě, taky jsem se něco nastahoval... Ale spoustu toho, co jsem měl dříve staženého a dle mého to za něco stálo, jsem si pořídil originál.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#26 Příspěvek od xsc »

JirkaZ píše:Novodobý bolševik má ten pech, že my, co jsme zažili toho původního, máme jistý trénink. No a ten je potřeba předávat mladším generacím, které ještě nepochopily...
Fascinuje mě to, jak dokážeš každou věc přisoudit bolševikovi. Ale tady vůbec nejde o bolševika, ale naopak o nenažraná filmová a hudební studia, tedy echt kapitalisty :-)
DukeNuke

#27 Příspěvek od DukeNuke »

No co už. Skončil napster, začalo DC. Skončilo DC, začaly torrenty. Skončily torrenty, bylo uložto. Skonči uložto bude...
Vývoj nezastavíš.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od forbidden »

To by mě zajímalo, až se jim podaří všechno zakázat, jestli taky zruší to výpalný, co platíme téměř z každýho paměťovýho média. :evil:
EKKAR

#29 Příspěvek od EKKAR »

DedVseved píše:Ve Francii nebo Německu dostanete obsílku od právníků během pár dní, co si něco nekošér stáhnete nebo nasdílíte. To že fouká od Bruselu, je pravda https://www.mpo.cz/cz/podnikani/digital ... ---268569/
uživatelé mohou jednoduchým způsobem nahlašovat nezákonný obsah, zboží nebo služby na online platformách
Cust píše:Brusel neBrusel, když je to krádež, je to pochoptelný...
Jenomže ne všecky ty data tam byla muzika nebo filmy. Spousta souborů tam byla proto, že je jejich autoři záměrně chtěli sdílet s ostatníma - což bude tou novou přístupovou úpravou znemožněný => soubor bude moct stáhnout jen přihlášenej registrovanej účastník, kterej si tam ten fajl pověsil. Prostě aby vám nemuseli prosmejčit soubory, jestli tam nedáváte k veřejnýmu prohlížení něco, co by někomu jinýmu mohlo vadit, jednoduše zakážou komukoliv dalšímu kromě vás se na ně dostat. Takhle to aspoň je tvrzeno. Jenomže já vím, že do souborů už lezou a to i do RaRů nebo ZiPů - za poslední rok jsem tam anonymně pověsil několik naskenovanejch knížek v RaRu - a smazali je během pár dní, i když to bylo popsaný "pro Jardu" a podobným způsobem.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Olchor

#30 Příspěvek od Olchor »

Je zajímavé, že pořád bez problémů fungují městské knihovny, včetně půjčování časopisů a CD. Když si tam něco půjčím, asi si to už nekoupím. Připadá mi, že to z hlediska autorských práv taky není úplně košer. Ale zaplaťpánbu za ně.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“