myslíte že senilním když Přestávám přát mladým zamilovaným?
Moderátor: Moderátoři
Dělejte zlou krev a určitě se vám to v dobrém vrátí...
Jestliže se bojíte v důchodovém věku oslovit kluka v autě, tak není problém v něm, ale ve vás.
Takže každý vek má svoje čaro, aj ten keď sme s nádejou chodievali od okienka k okienku s lutnou... Ten Ruprechtov návrh by to mal vyriešiť ku spokojnosti oboch strán: len pre istotu najprv treba zvážiť, kto je na druhej strane: tiež som raz postupoval s podobným humorom: až odstupom času som si uvedomil aký to mohlo mať dosah, keby ten zaskočený obor oproti iba nezostal čumieť ako moula... V každom prípade predpokladám že druhá strana si (sa) iba neuvedomuje, a že násilie má sklon k plodeniu ďalšieho násilia: a že je to na slušný, ale autoritatívny, susedský dohovor...
A že nakoniec ani nebude potrebný ten level vyšší...
https://cnn.iprima.cz/cesi-mohou-v-polsku-nakupovat-bez-obav-policie-zatkla-muze-ktery-propichoval-pneumatiky-418725
S nějakým negativním přístupem jsem se setkal až před 14 dnima, když jsem v Biedronce v Medzylesie vzal z chlaďáku dvojí balení "megapaka piersy s kurczaka" = 1,5kg balení kuřecích prsních řízků a nějaký místní pipině se to asi nelíbilo, přestože v chladicí bedně zůstalo ještě minimálně dalších 30 kilo. Neváhala do mě najet vozejkem a ještě mi vynadat do 🤐, načež se její chlopek snažil mi mocí mermo zatarasit cestu dál po marketu a nadával mi do "zkurwenych Čechów" - lidi kolem si ale z jeho jednání akorát klepali na čelo ... Prostě je to úlet jednoho zfanatizovanýho jedince/páru, kterej si nedokáže spočítat o kolik peněz našima nákupama u nich Polsko zbohatne - s těma propíchanýma gumama je to to samý, ten mamlas by měl dostat gumoléčbou po rypáku, až by se mu otočilo kousavý dozadu a pak posadit na splašenou krávu hubou dozadu ... Bohužel když probodá několik gum, nadělá hmotnou škodu za vyšší jednotky tisíc a pokud ho nikdo nechytí za paprču a nepotrestá, bude ho to o to víc bavit, zmetka jednoho ...
A kutilmile - nelituju tě