Konec "Uložto" jak ho známe

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
samec

#106 Příspěvek od samec »

A čo archive.org? Myslím, že je to ideálny priestor na ukladanie schém, servisných manuálov a iných dokumentov. Aha, napríklad https://archive.org/details/tesla-bs525-manual

Dôležité je udržať archív od komerčného obsahu a od blbých konzumentov.
rnbw

#107 Příspěvek od rnbw »

Ano, to je dobra vec.
Hape
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od Hape »

Mně už konec stahování cizích souborů z Ulož.to nevadí. Jo, občas jsem z něho něco stáhl, převážně video, ale už mám za něj náhradu. Při procházení reakcí pod články na Živě.cz jsem našel odkaz na úložiště Fastshare. Je to v podstatě to samé, co bývalo Ulož.to, než zrušily vlastní vyhledávač.
DukeNuke

#109 Příspěvek od DukeNuke »

EKKAR píše:Nechť jsou prokleti všichni Bruselčíci ...

Nemyslím si, že by to až ta byla práce brusele. Snahy uzavřít jakákoli sdílení byly už od devadesátek. Tohle je práce korporací, které mají dosz právníků a peněz na to podplatit kohokoli. Např. úschovna jede bez problémů, takže jde prostě jen o veřejné sdílení filmů a muziky.
Ruprecht

#110 Příspěvek od Ruprecht »

Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
Yarda1

#111 Příspěvek od Yarda1 »

Já jsem Ulož.To využíval nejčastěji, když jsem v nějaké diskusi chtěl uvést citát nebo výňatek z nějaké knihy co mám v knihovně, ale nechtěl jsem to tam hledat a opisovat. Tak jsem si tu knihu, pokud tam byla, stáhnul, textovým vyhledávačem vyhledal tu pasáž a CtrlC, CtrlV, občas jsem uvedl i pramen kde to je.
Škoda, že byla zrušena služba Spolužáci.cz přes kterou jsme svolávali třídní srazy. Prý taky kvůli GoDoPRdele.
:-(
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
vladodyno

#112 Příspěvek od vladodyno »

Z uloz.to je naďalej možné sťahovať cez android telefón a aplikáciu ulož.to disk. Len dokedy? 8O
DukeNuke

#113 Příspěvek od DukeNuke »

Stránky Spolužáci byly zrušeny dávno před gdpr, a to hlavně proto, že ztratily smysl. Jejich práci převzal fakebůk.
robos

#114 Příspěvek od robos »

samec píše:A čo archive.org? Myslím, že je to ideálny priestor na ukladanie schém, servisných manuálov a iných dokumentov. Aha, napríklad https://archive.org/details/tesla-bs525-manual

Tak až sa niekde objaví Sdělovací technika, dajte mi vedieť. Nestihol som na uloz.to preštudovať všetky ročníky.
Možno sa časom rozbehne inzercia typu vymením knihu za knihu. Značka: ekologická verzia.
Pikofarad

#115 Příspěvek od Pikofarad »

Na sdílej jsem za 250kč předplatil 200G,zdá se mi to lepší než ulož
dvorak

#116 Příspěvek od dvorak »

Zkusil jsem sktorrent.eu a snad to funguje, i když velmi pomalu - nemám VIP versi a rovněž Utorrent v neplacené versi.
matahari

#117 Příspěvek od matahari »

"To neděláš dobře Jaromíre", protože u stahování torrentů automaticky sdílíš a šíříš stahovanou položku. Kdo stahuje tentýž torrent, tak vidí každou IP + port a kdyby "dotyční" požádali tvého ISP o sdělení kontaktu, tak jim ho poskytne.
dvorak

#118 Příspěvek od dvorak »

Ale ty placená uložiště, např. Přehraj to, také asi nejsou úplně košer, že.
ransom

#119 Příspěvek od ransom »

Momentálně mě sere Fastshare.
Spousta namachrovaných keců, tak jsem jen tak nahlídnul co a jak mají. Aplikace pro Android z roku 2020, na můj telefon s novějším systémem nejde nainstalovat. Vznesl jsem dotaz, co s tím budou dělat. Chtěli ještě upřesnit popis, tak jsem upřesnil. Odpověď nikde, zato mi od toho dne chodí maily s rozjásanou nabídkou služby, bez které prý nemůžu žít. Kliknutí na "Odhlásit ze zasílání" otevře jen prázdnou nefunkční stránku.
Moje chyba. Měl jsem použít jednorázový mailový účet.

Červený banner na úvodní stránce webu nabízí bombovou cenu - za 1800Kč neomezené stahování po dobu tří let. A běží na něm odpočet. Už nejmíň týden odpočítává tři hodiny do konce akce. Ne, bacha... Dnes dokonce čtyři hodiny!

Celkově to na mě působí (po prohlédnutí Fastshare klienta, odzkoušení vyhledávače atd) hodně lacině, amatérsky a nesolidně.

Sdílej je podle mě jiná tvář stejné firmy. Naprosto stejný ceník. Odpočet téže akce jim běží naprosto synchronně. Když jsem dal vyhledat jedno heslo, výsledky jsou do puntíku stejné, stejně zobrazené a ve stejném pořadí. (Otevřeno ve dvou oknech vedle sebe).

Asi tak.
JirkaZ

#120 Příspěvek od JirkaZ »

DukeNuke píše:Stránky Spolužáci byly zrušeny dávno před gdpr, a to hlavně proto, že ztratily smysl. Jejich práci převzal fakebůk.

Proto fakt ne.

Navíc zdaleka ne každý rozumný a myslící člověk si pořizuje asociálního cenzorského ultrašmíráka xichtoknihu.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“