Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
rnbw

#1291 Příspěvek od rnbw »

MiraSt píše:>>rnbw<< Z toho jsem vykuchal koncák STK. Potřeboval jsem ho do jiné. To je celkem cenná součástka a vyplatí se to vybrakovat.

Je tam diskretny koniec. A funguje - radio hra a celkom slusne. Akurat blbne enkoder volume, ale to staci vycistit.
MiraSt

#1292 Příspěvek od MiraSt »

Ony ty "Hi-FI" věže se vyhazují bo v obýváku na ně není místo a do firmy se to nehodí. Nehraje na nich CD a kazeťáky. Taky ten enkoder bývá vyschlý. Rádio v tom vždycky hraje. Všechny co jsem dotáhnul a vrátil hrály. :-)
Zajímavé, že k tomu nikdo nevyhazuje ovladač. Repráky jsou více časté.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
rnbw

#1293 Příspěvek od rnbw »

Minule som mal stastie na Panasonic aj s ovladacom - to bol zodpovedny clovek :D
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1294 Příspěvek od Hubert_79 »

Čtyři ještě zabalené minidisky Sony. Viditelný, leč mimo dosah, byl v kontejneru i nějaký malý přenosný rekordér. Škoda...
Přílohy
md.jpg
md.jpg
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Celeron

#1295 Příspěvek od Celeron »

Pořiď si takový to klepeto na tyčce, co používají vozíčkáři když jim něco spadne na zem. Viděl jsem jednoho míň přizpůsobilýho, jak se s tím úspěšně hrabal a tahal věci z kontíku.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1296 Příspěvek od Hubert_79 »

Mám. Leč to pokaždé netáhnu s sebou, když jdu ven.
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#1297 Příspěvek od RayeR »

Nekdy loni sem nasel v bubnu nasypano asi 50 minidisku i s kapesnim.prehravacem. Ten bohuzel po nabiti baterky nak nejevi znamky zivota, este sem to nekuchal. Kdyby nekdo potreboval kotoucky, muzu vymenit za nakou jinou zajimavost...

Hubert_79 píše:Kompletní balení hodinek Mi watch lite. Píchl jsem to do nabíječky, jsem zvědav, jestli se to nabije a důvodem předání k recyklaci nebyla mrtvá baterie.

Tak co hodinky? Mel si s tim vetsi stesti jak ja s apple watch? Apple to ma dost osefovany a pokud je puvodni majitel neodparuje z uctu, tak s3ou na 2 veci, takze to skoncilo rozborkou pro zajimavost... Od xajomi tu mam zas foun s locklym bootloaderem na ktery je treba spesl ucet (online krypto komunikace s cinskym serverem), zadne figle nejdou, uz to meni takova sranda jako u starsiho hw...
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#1298 Příspěvek od RayeR »

Tak na tomhle radiu se teda nekdo vyradil, to sem tam radsi nechal lezet :)
Přílohy
radio.jpg
radio.jpg
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#1299 Příspěvek od Hubert_79 »

Tohle rádio bych tam asi nechal i nepočmárané...
Hodinky bohužel mrtvé, po připojení nabíječky se rozsvítí, ale baterku to pořád ukazuje 0%, nezapneš to. Po odpojení nabíječky je to mrtvé.
Crifodo

#1300 Příspěvek od Crifodo »

RayeR píše:Tak na tomhle radiu se teda nekdo vyradil

Pokrok nezastavíš. Jak tu nedávno pravil Hill nebo kdo, každá civilizace má svoji fázi kdy se škrábe nahoru, nějakou dobu na vrcholu vydrží no a pak se zase kutálí dolů a uvolňuje prostor dalšímu.
Před 100 lety byl přijímač záležitostí pro pana fabrikanta, pana lékárníka a pár dalších dobře situovaných, před 50 lety se kupoval na splátky u Multiservisu, teď ho bezmozek počmárá blitkama a zahodí. Normální vývoj.
rnbw

#1301 Příspěvek od rnbw »

Pred par rokmi som nasiel pri kontajneroch maly televizor (asi 37cm) - tiez bol pocmarany, nastastie este nie rozbity. Zobral som ho, ocistil a normalne fungoval. Vacsina cmaranic bola nastastie na obrazovke, odkial to krasne zliezlo izopropanolom. Televizor sa velmi rychlo predal, niekto ho chcel k Didaktiku alebo niecomu podobnemu.

Ale toto radio by som tam tiez nechal.
MiraSt

#1302 Příspěvek od MiraSt »

Hubert_79 píše:Tohle rádio bych tam asi nechal i nepočmárané...
Hodinky bohužel mrtvé, po připojení nabíječky se rozsvítí, ale baterku to pořád ukazuje 0%, nezapneš to. Po odpojení nabíječky je to mrtvé.
Tak to rozeber a baterku nahoď zdrojem. Zrovna včera jsem tak musel nahodit navigaci Garmin. I Tom Tom ze sběrného dvora. Nevím čím to je, ale ta Garmina mi tohle už udělala několikrát když jsem na ní zapoměl ve skříni. Na zdroj to jelo a na baterku ne. Až když jsem ji polechtal vnějším zdrojem tak se chytla a nabíjela.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Crifodo

#1303 Příspěvek od Crifodo »

rnbw píše: niekto ho chcel k Didaktiku alebo niecomu podobnemu.

Někdo tam třeba zahodí i ten Didaktik. Který ostatně zastaral daleko víc než +- použitelný rádio. Ani nepoznám co to bylo, Tesla Eminent nebo něco podobnýho? Pokud někdo sháněl feritky nebo ladičáky, tak počmárání skříňky nějakým lobotomikem nebo produktem příbuzenské plemenitby ani nemusí vadit, vnitřnosti mohlo mít rádio zrovna třeba zachovalé.
rnbw

#1304 Příspěvek od rnbw »

Ano, mozno tam nejaky ignorant aj dnes vyhodi Didaktik. Sudny clovek sa najprv pozrie na web, za kolko sa predavaju. Kedysi davno som tak nasiel vyhodene PMD.
msar

#1305 Příspěvek od msar »

Já jsem takto našel Didaktika Kompakt při svozu odpadu, dlouhou dobu mi tu ležel, tak jsem ho dal na Aukro, kde se prodal za slušnou cenu...
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“