Určení druhu transformátoru; desek Sauter
Moderátor: Moderátoři
Určení druhu transformátoru; desek Sauter
• Jak byste pojmenovali trafo ze zdroje VCR Philips, viz foto? Je to normální spínaný zdroj, oplechovaný kompaktní kvádr, promptně demontovatelný jako servisní díl. Trafo vypadá jako "běžné řádkové" (C416 atd.) a vídával jsem je i v CRT TV z pozdních 90. let (stejné značky).
• Využil by někdo desky Sauter, viz druhé foto? Na skříni byl štítek "REMAGG Vyškov, licence Sauter" a v kolejích chassis bylo mnoho zajímavých desek s univerzálně využitelnou číslicovinou. Zobrazenou desku jsem považoval za tu ústřední (všiml jsem si EPROM), než jsem přišel na to, že CPU/MCU na ní není - Teledyne TSC14433CJ je obvod ve stylu 7106 (velmi impresionisticky řečeno).
A kutilmile - nelituju tě
Na čerstvě přiloženém foto je pro změnu trafo, které vypadé spíš jako motor se stíněnými póly (pohon ventilátoru v miktovlnce, čerpadlo v pračce, apod.). Taky TV Philips (menší) a taky primár z čistě diskrétních prvků. Vánoční úklid přináší všelijaká překvapení.
- Milda134
- Kontaktovat uživatele:
judeware píše:Oddychové zimní téma pro duševní regeneraci (stačí, že mě zde séřou demagogové v sekci Výpočetní technika).
• Jak byste pojmenovali trafo ze zdroje VCR Philips, viz foto? Je to normální spínaný zdroj, oplechovaný kompaktní kvádr, promptně demontovatelný jako servisní díl. Trafo vypadá jako "běžné řádkové" (C416 atd.) a vídával jsem je i v CRT TV z pozdních 90. let (stejné značky).
• Využil by někdo desky Sauter, viz druhé foto? Na skříni byl štítek "REMAGG Vyškov, licence Sauter" a v kolejích chassis bylo mnoho zajímavých desek s univerzálně využitelnou číslicovinou. Zobrazenou desku jsem považoval za tu ústřední (všiml jsem si EPROM), než jsem přišel na to, že CPU/MCU na ní není - Teledyne TSC14433CJ je obvod ve stylu 7106 (velmi impresionisticky řečeno).
Ta deska Sauter je buď 306, nebo 307, což je procesorová deska, a vše, co na ní vidíte je kompletní procesor pro řízení klimatizační jednotky, nebo např. kotelny.
- Milda134
- Kontaktovat uživatele:
p.s. pár těch klapacích patic doma ještě mám, ty se objednávaly přímo u SAUTERu, zde se sehnat nedaly a měly tu zvláštnost, že se daly zapájet místo normální patice, kam jiná patice s nulovou silou která je podstatně větší, pokud je kolem málo místa nevleze.
Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek
- Milda134
- Kontaktovat uživatele: