Myčka Beko DIN 28221 - chyba E02 a E01
Moderátor: Moderátoři
Dále zkusit stejnou součástku změřit multimetrem.
Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek
Edit: Tak jsem přiložil velký magnet k vrtuli a vrtule se točí. takže magnet tam asi je.
Jinak ty jazýčky v té trubičce mi přijdou, že se dotýkají furt...ale ruku do ohně bych za to nedal, možná je tam nepatrná mezera, hraje to roli?
stevo59 píše:Popíšem prípad spred mesiaca.
Díky, takže pokud to správně chápu, problém byl magnet v té vrtulce? Vyřešilo by to tedy vyměnit celou vrtulku i s magnetem? toto https://www.partmaster.co.uk/water-flow ... =din+28221
Edit: jinak, teď jsme zkoušeli dát na signalizaci u multimetru a při profouknutí vrtulky to začalo přerušovaně pípat podle toho, jak tam ten magnet běhal, zapínalo to a vypínalo přerušovaně signalizaci. Upřímně jsem trochu v koncích co teď dál
Je to jak kdy, měl jsem ji puštěnou třeba 5x a první tři umytí proběhly, poté to začalo dělat to co popisuji. Tak jsem to rozebral, složil a umylo to jednou, poté při dalším umytí začala chyba již po 5ti minutách provozu.
Tedy někdy to normalně napustí, udělá to jeden cyklus (napouštění, mytí, vypouštění) a při dalším napouštění nastane tato chyba. a někdy ta chyba nastane už při prvním napouštění. Doudám, že to vysvětluji srozumitelně.
Edit : kolega vytáhl turbidity senzor, měřil elektrometrem a infra led dioda prý není průchodna ani v jednom směru.
Ještě zkusíme proměrit ty volty když myčka běží