Vkládání zajímavých obrázků III
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Poloniny jsou možná někde v Rumunsku respektive stejně obecně pojmenovaný horský louky jsou v celejch Karpatech, ty asi myslíš Národný park PIENINYHubert_79 píše:Nic takového jsem tam nepotkal. Ovšem v Národním parku Poloniny (to je ten "pravý horní roh" Slovenska u hranic s Polskem a Ukrajinou)...
Ne. Pieniny jsou při hranici s Polskem, ale poněkud západněji, v okrese Stará Ľubovňa. NP Poloniny jsou v SV koutě Slovenska, v okrese Snina, geomorfologicky to jsou Bukovské vrchy a spadá to do Východních Karpat. Však na to dal rnbw odkaz.
U Kalinova a tam jsem taky byl (2007, 2009) a s žádným zákazem vstupu kamkoli jsem se nesetkal. Jen s cedulkami, upozorňujícími na medvědy.
xsc píše:Podobné cedule, samozřejmě v češtině, najdeš na mnoha místech na Šumavě. Třeba cestou z Prášil na Poledník.
Jsou i v Brdech, na území bývalého vojenského újezdu. Píše se tam, že do oblasti máš chodit jen po vyznačených stezkách. Ostatně, pyrotechnická očista Brd probíhá stále.
Prášily mi radši nepřipomínej, to jsou PRÁŠILOVÉ jak se patří - na svým vobecním webu měli halasnou reklamu na botanickou zahradu a bizony - a když tam jeden vloni v červenci přijel, "botanická zahrada" spočívala v průchodu skrz asi 3-4 arovou nedokončenou skalku sem-tam s cedulkou, co by tam asi tak mohlo růst a "farma s bizonama" se nekonala, protože bizony majitel dávno prodal na jatka ... Obecní informační turistický centrum není schopný ani podat info o nejbližší počtě. Jedním slovem - FYJASKO ...xsc píše:Podobné cedule, samozřejmě v češtině, najdeš na mnoha místech na Šumavě. Třeba cestou z Prášil na Poledník.EKKAR píše:A ještě tam mají v okolních lesích ty červeno-bílý cedule "NEVSTUPOVAŤ - NEBEZPEČIE NEVYBUCHLÝCH MÍN!" ????
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
"A čím ji překvapíš letos?" ptá se ho kolega.
"Letos jí ho elektrifikuju...!!!"
- kevin_mitnick
kokun píše:Kupodivu - i po více než dvou letech, jsou obrázky bez zásahu "místních umělců" a to netuším, jestli jsou "pod kamerou". A pokud by na škole i nějaká ta kamera byla, ze zadní strany (tam je cyklostezka a za ní potok) není tutově
Tohle je chraneno mistni sprejerskou komunitou. Pokud by na takove umelecke dilo nejaky rozumem opusteny k**ten namaloval svuj tag, tak do tydne visi za koule nekde v pruvanu nebo mu nekdo ulame ruce a vrazi ten sprej do p*dele.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Asi automatický překlad textu. Za to bych taky někoho pověsil za koule do průvanu. Ne že by ten článek bylo vůbec potřeba překládat, pro normálního Čecha je nezajímavý a nemá žádný přínos, ale než takhle, to ať to radši nepřekládají vůbec.