AVAST

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
gepard

#16 Příspěvek od gepard »

Pokud volíš mezi Avastem a AVG, tak ti říkám se_r na ně a radši zvol Windows Defender. Nyní je ve Win 10 a 11 mnohem účinnější a efektivnější, než kdysi tyto předchozí zmíněné. Dokonce ho vylepšili tak, že si razí cestičku mezi TOP antiviráky jako jsou Bitdefender, Norton, McAfee apod.
-- Gepard --
DukeNuke

#17 Příspěvek od DukeNuke »

Windows defender nebrat. Stačí kliknout na nějakou přílohu v mailu, malware začne šifrovat soubory - tohle defender nechá naprosto v klidu. Jakýkoli jiný AV už řve.
A za další - pokud by defender byl opravdu dobrý, používal by se. Jenže v profesionální sféře se vůbec nepoužívá.
milin

#18 Příspěvek od milin »

Jedna se jen o 60 denní verze .
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

Dnes přišel mail od avastu, že mi skončilo předplatné. Ani jsem nevěděl že ho mám :) . Eset on line scaner ale funguje.
Hill
Administrátor

#20 Příspěvek od Hill »

Mail o skončeném předplatném Avastu mi chodí tak jeden týdně. Protože vím, že mám předplatné do listopadu 2024, rovnou jsem to hodil do spamu a blokovaných adres.
Nepřišlo to od ...avast.com.
Mrkni na skutečnou adresu odesílatele (ne tu, co vidíš, ale na tu, co se objeví, když na ni najedeš myší, ale neklikneš), určitě nebude od Avastu, končí na ...cebiotech.cz .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“