Vtipy, vtipné články a odkazy XII

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Celeron

#571 Příspěvek od Celeron »

Hydrawerk píše:https://youtu.be/gR9pxKR3FX8?si=CiPP5FnQ1TtAftIu
Elektro revízia rodinného domu keď vyhrala tá najlacnejšia ponuka...

No jestli to ten "opravář" opustil po tom zavření dvířek rozváděče, tak je taky pěknej fušer. Co třeba chybějící záslepky masky, domovní rozvaděče musí být minimálně IP 30/20.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#572 Příspěvek od EKKAR »

To nebyl ani fušer, to byl dobytek ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kaja4

#573 Příspěvek od kaja4 »

úderník maďarsky uštvánšutrhází
japonsky nečumčiňse
Cust

#574 Příspěvek od Cust »

ještš byl dobrý ten japonský vynálezce trenýrek: Fučimi Navaja
EKKAR

#575 Příspěvek od EKKAR »

Byli dva - první vynalez pánský, jmenoval se Fučiminakule - a druhej ty dámský, ten se jmenoval Fučiminapiču ...

A znáte to japonský žvýžátko, co se poslední dobou čím dál víc objevuje na silnicích? Prej se mu říká "nakaši" ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
TAKJAN

#576 Příspěvek od TAKJAN »

To jednoho dne v požehnaném věku 90 let zemřel stařík a jak to má být, jeho duše se odebrala k nebeské bráně a svatý Petr začne obvyklý výslech.
„Kde jsi se narodil?“ – „V Československu.“
„Kde jsi chodil do školy?“ – „V Maďarsku.“
„Kde jsi pracoval?“ – „Nejdřív na Slovensku a potom v Sovětském svazu.“
„A kde jsi umřel?“ – „Na Ukrajině.“
Takto ne, povídá svatý Petr, takového světoběžníka tady nemůžeme potřebovat. Bůh ví, co jsi kde a jak vyváděl. I dušička dědečka začne plakat a prosí svatého Petra a byl vzat do nebe slovy: „Přísahám ti svatý Petře, že jsem se celý život od narození až do smrti z toho zatraceného Užhorodu ani nehnul.“
TAKJAN

#577 Příspěvek od TAKJAN »

Týpek zemře, přijde do pekla a čert mu začne vysvětlovat: "Tohle je láva, ve které se budeš vařit celou věčnost..." na co ho on přeruší: "Promiňte, že vám do toho skáču ale jelikož jsme pod zemí, tohle není láva ale magma". Čert na to: "Je ti jasné, že přesně kvůli tomuto jsi tady?!"

Jede po Volze člun, v něm sedí Ivan Ivanovič, machorku poklidně pokuřuje a jeho žena usilovně vesluje, až jí pot od copů stříká.
Na břehu stojí Vsevolod Vsevolodovič a volá: „Buď zdráv, Ivane Ivanoviči, kam máš namířeno?”
Ivan Ivanovič z machorky pomalu potáhne, kouř rozvážně vyfoukne a odpoví: „Á, buď zdráv, Vsevolode Vsevolodoviči. Nuže, kam bych jel, ženu do porodnice vezu!”

USA je jediný stát na světě, kde můžete zajít do banky a půjčit si čtvrt milionu na zaplacení university, ve které vás zastřelí.

Když vám při sexu umře prostitutka...

... máte další hodinu zdarma! :-)

Kohn potká Roubíčka.
- Poslechnou Roubíček, já si koupil dalekohled a pozoruju vás. Ale co voni dělaj se svou ženou v ložnici, to jsou hrozný prasárny.
- A Khon, jakejpak maj dalekohled?
- No, Meopta.
- Tak si koupěj Zeiss a uviděj, že to dělám s jejich ženou.

Hoří kravín. Obrovský požár, bojuje s ním hromada jednotek z celého kraje, ale nedaří se jim požár uhasit.

Najednou se přiřítí jednotka SDH v tatře 148, projede kolem všech, přímo doprostřed kravína a požár uhasí.

Hejtman kraje pak gratuluje veliteli oné hrdinské jednotky a předává jim šek na 100 000 Kč.
Ptá se: "Co s těmito zaslouženými penězi uděláte?"
Velitel jednotky odpovídá: " Nóó, tak prvně asi spravíme brzdy na tej tatře..."

Přijde chlapík do baru a objedná si pět panáků. Pomalu je vypije a objedná si další čtyři, pak tři, dva a nakonec jednoho posledního. Drží ho vrávoravě v ruce, kouká na něj kalnýma očima a povídá barmanovi: „To je zajímavý, já čím míň piju, tím jsem vožralejší.“

Starý muž prodává melouny na trhu pod nápisem „Jeden meloun - 3 eura. Tři melouny - 10 eur.
Přijde muž a koupí si meloun za tři eura, pak další meloun za tři eura, pak další meloun za tři eura a na rozloučenou radostně říká: "Podívej se, koupil jsem tři melouny, ale zaplatil jsem jen 9 eur!" Nauč se obchodovat! Starý pán počká až odejde a usměje se a pak prohodí:
- A tak je to vždycky - vezmou si tři melouny namísto jednoho a ještě mě, starého Žida, budou učit obchodovat ...!

Tak jsem dneska volal na linku pomoci při znásilnění. Ukázalo se, že je to jenom pro oběti...
TAKJAN

#578 Příspěvek od TAKJAN »

TAKJAN

#579 Příspěvek od TAKJAN »

Myslím jen ten název práce.
DukeNuke

#580 Příspěvek od DukeNuke »

Sára s Izákem se chystají spát. Sára se zavrtí v posteli a říká: "Ty, Izák, zavři to okno, venku je strašná zima". - "Ty, Sára, ty seš fakt úplně pitomá. Ty si fakt myslíš, že když já tady zavřu to okno, že se venku oteplí"?
PotPalo

#581 Příspěvek od PotPalo »

žena: -nevieš koľko sa dožívajú pijavice?
muž: -prečo? Cítiš sa zle?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
EKKAR

#582 Příspěvek od EKKAR »

Za rozvod manželství vždycky můžou obě. Stará i tchýně ....
Cust

#583 Příspěvek od Cust »

To není tak úplně pravda, já jsem slyšel od starších, že je to díky tomu, že vždy jeden z manželského páru se začne chovat jako kráva. :-D
adakar

#584 Příspěvek od adakar »

Dávam ako som dostal (polovička na mt): "Dnes mě nasral hrobník. Na otázku, kde je hrob 157 mě dořval, proč prej vylejzám, kdyžpak netrefím spátky... Blbec...."
EKKAR

#585 Příspěvek od EKKAR »

Co nebo kdo to je:
Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Odpověď: Ožralej hrobník ...
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“