Google Pixel Buds A-Series

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rnbw

Google Pixel Buds A-Series

#1 Příspěvek od rnbw »

Dostal sa mi do ruk tento (nie prave lacny) smejd - bluetooth sluchadla.

Cele to blbne - parovanie s mobilom nejde - po stlaceni tlacidla na puzdre biela LED zablika, ale mobil to nevidi. Oranzova LED na puzdre sa kludne rozvieti aj ked je prazdne, otvorene ci zatvorene.

Jedine, co funguje, je asi reset - ked podrzim tlacidlo na puzdre 30 sekund, zacne blikat biela LED. Ale ani potom parovanie nefunguje.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Tak je to zatecene.

Po ocisteni to zacalo trochu fungovat (zjavne predtym nesla detekcia otvorenia krytu), ale nereagovalo to na vlozenie praveho sluchadla. Privod k lavemu sluchadlu ma 85Ω, k pravemu sluchadlu 800Ω... Asi uhnity flex. Potom z konektora odpadol jeden kontakt a uz to nejde vobec. Odpad.
Přílohy
pixel_buds.jpg
pixel_buds.jpg
keemo

#3 Příspěvek od keemo »

Tak tomuto zjavne niekto pomohol, vyrobca za to tak uplne nemoze...
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Nedalo mi to a nasiel som prerusenie toho privodu k pravemu sluchadlu - je tam hnily odpor(?) priamo na malom plosaku s pruzinovymi kontaktami.

Vyrobca moze za to, ze to nema absolutne ziadnu ochranu proti vlhkosti. Staci do toho odlozit vlhke sluchadlo a uz to hnije. Pritom sa to bezne pouziva vonku. Stacila by trocha blbeho laku... Alebo v tomto pripade by pomohlo premiestnit suciastky dalej - "za roh", kam sa voda nedostane.

[edit]
Na druhom sluchadle je ten odpor tiez hnily. Este nebol uplne preruseny, ale pri pokuse o zmeranie sa prerusil. Takze aj tych 85R bola asi blba hodnota.

Sluchadla maju vraj IPX4, ale puzdro nie... Pekny ojeb.
Přílohy
pixel_buds_2.jpg
pixel_buds_2.jpg
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“