PICAXE - Konec programování PICů?

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Tatanka_x

#16 Příspěvek od Tatanka_x »

V mikropascalu ano,v turbo pascalu ne.Jde o to ,že pořebuješ překladač,který vyplivne výsledný *.hex soubor,kterým ten daný procesor naprogramuješ.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jirka »

wh1sp3r píše:Jirky: www.mikroe.com :)
Knihy tam jsou .. ale ne v češtině :) hold, dneska každý musí umět alespoň jeden jazyk navíc no :)

V tom je malinko problém. S angličtinou si netykám natolik, abych překládal text a ještě se u toho soustředil na obsah a pohopil ho. No ale snažím se to vylepšovat :D :D
TuTi_fruTi

#18 Příspěvek od TuTi_fruTi »

prosim muze mi nekdo poslat link pro stazeni mikroPascalu???..a navest me na nejake stranky o nem???
Jaja a paja

#19 Příspěvek od Jaja a paja »

TuTi_fruTi píše:prosim muze mi nekdo poslat link pro stazeni mikroPascalu???..a navest me na nejake stranky o nem???

To si děláš srandu,nebo to myslíš vážně ??? ...odkazy na něj máš o reakci výš.
Tady už to snad najdeš,nebo ne ?
http://www.mikroe.com/en/compilers/mikr ... wnload.htm
TuTi_fruTi

#20 Příspěvek od TuTi_fruTi »

velice se omlouvam za prehlednuti...ale nevedel jsem ze na te strance jde stahnout je tam k tomu napsano ze tam jsou nejaky clanky ale to je fuk jeste jednou se omlouvam....
The_One

#21 Příspěvek od The_One »

Mate nekdo nejakou desku z toho mikroE? Mam tedka par tydnu tu EP5 a zda se mi ze tam neni zrovna nejvice vychytane to microICD a jestly nezna nekdo zpusob jak by slo zrychlit.
Mira80
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Mira80 »

The_One píše:Mate nekdo nejakou desku z toho mikroE? Mam tedka par tydnu tu EP5 a zda se mi ze tam neni zrovna nejvice vychytane to microICD a jestly nezna nekdo zpusob jak by slo zrychlit.

Ja si objednal EasyAVR6,tak jsem na to zvedavy, co prijde,ted je zrovna v Lipsku na prekladisti DHL
Klídek chlapi, to je nulák
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“