Jak / čím ovládat svítidlo
Moderátor: Moderátoři
dracekvo píše:Prodat na bazoši a koupit něco normálního, co si pamatuje nastavení a podporuje i nějakou chytrou domácnost.
Já jsem si připlatil za Yeelight Arwen 550C a nestěžuju si. Lepší jak se pak několik hodit trápit s různejma ikea a lidl krámama.
No já potřebuju něco dětem do pokojíku, ale skončilo to tragicky, neb jsem si v kšeftu nevšimnul, jak je ten měnič/controler hlučnej. Svítí to, ale nesnesitelně vrčí. To co popisuješ je tichý? Po tom co jsem zjistil - vrčelo všechno co jsem vzal v hornbachu do ruky- se bojím něco objednat přes e-shop. Asi by byl problém to vrátit, páč to vlastně funguje-svítí hezky. 🙈
rnbw píše:V e-shope mas 14 dni na vratenie bez udania dovodu. Napriklad preto, ze sa ti to nepaci.
No jo to je pravda, ale minimálně poštu zaplatím 2 x a přijde mi to zbytečný posílání tam a zpátky, jen proto abych následně zjistil, že to vrčí. Ostatně proto se ptám na něco, o čem se ví, že je to tichý. Hlučnost většiny měničů/konrolérů je totiž zjevně vlastnost, nikoliv vada. Já jen nechápu, že to někdo koupí a nehodí to těm čínanům na hlavu.