Nejsem žena

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

#16 Příspěvek od TAKJAN »

Vždyť jo :D
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kulikus »

Změň si přístupová hesla.
ZVUK2000

#18 Příspěvek od ZVUK2000 »

Toto už se tady řešilo. Také jsem měl v jednom mobilu zapnutý překladač. Na EB jsem chodil s tím bez překladače. Jednou když byla vybitá baterka, použil ten druhý. Některé texty opravdu byly perly.
Crifodo

#19 Příspěvek od Crifodo »

Dilema jestli jsem nebo nejsem žena přestává být v moderní společnosti důležité, nebo už rovnou přestává být jednoznačně definované.
Takže jde vohovno.
Hill
Administrátor

#20 Příspěvek od Hill »

To bych tak jistě netvrdil, právě v evropských zemích, kde to začali prosazovat nejdřív, se rozrůstají komunity, které znají pohlaví jen dvě, jasně vymezená. A cokoli "mezi" nebo "mimo" tam nemá, co pohledávat. Místní prosazovači nerozlišení jsou z toho bezradní, jen to nechtějí přiznat, i zprávy o tom jsou hodně opatrně formulované.
V zemích hovořících některými z románských jazyků se naproti tomu k dalším pohlavím ani nezačali hlásit, i když mají rody jen dva: ženský a střední, ba dokonce je nerozlišují jen členem, ale i tvary dalších slov (například v Italštině). A asi mají jiné starosti, než se zdržovat byť i změnou gramatiky.
Inu, překladače to ještě nějaký čas nebudou mít jednoduché.
Na druhou stranu, když si nedáte přeložit stránku, nebude vás chyba pohlavní identifikace trápit, a jako bonus po vás zbude na netu méně digitálních stop.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“