HP EliteBook 8470P přepínání LAN - WiFi
Moderátor: Moderátoři
HP EliteBook 8470P přepínání LAN - WiFi
Dříve byl pro připojení do sítě preferován LAN kábl. Když jsem ho odpojil, hned se připojil na WiFi podle uložených sítí, která je zrovna k dispozici. A opačně, když jsem zastrčil kábl, přepojilo se to z Wifi na LAN. Řekl bych, že se mi takhle chovaly zatím všechny noťasy, co jsem měl a měly WiFinu.
Nyní při odpojení káblu se na žádnou síť HP nepřipojí. Píše, že WiFi adaptér je vypnutý. Na prostřední čudl se symbolem zemegule, na kterou dříve reagoval se nic neděje. Čistě náhodou jsem přišel na postup, jak se připojit a to nejdříve zapnout čudlíkem s anténkou Bluethoot, pak čudlem se zaměkoulí Wifi. Ale tohle nastavení si neudrží, po vypnutí nebo spánku se musí postup zopakovat.
No není to nějak de bilní, proč musí být zapnutý Bluethoot aby šla WiFina? V nastavení sítí jsem nic neměnil.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mým synovcům přestaly ve Win11 jet zvukovky (1x stolní PC, 1x notebook).
Chvilku jsem tam s tím zkoušel procvičit, ale nezadařilo se.
Tak by mohli mít stejný problém?
Já mám na svém i firemním železe Win10, tenhle problém jsem nezaznamenal.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- pocitujlasku
HP ma na to svoju utilitu, ktora sa mohla nejakou aktualizaciou deaktivovat, resp. staci, ze sa aktualizuju ovladace wifi verziou od nie hp a prestane to fungovat. A tym zapnutim bt vlastne zapnes ten chip.
takze skus preinstalovat ovladace wifi verziou priamo z webu hp
Bezdrátová zařízení je možné ovládat v počítači pomocí následujících prvků:
● Tlačítko nebo přepínač pro bezdrátové připojení (v této příručce označeno jako tlačítko pro bezdrátové připojení)
● Nástroj Wireless Assistant (pouze u vybraných modelů)
● Software Správce připojení HP (pouze vybrané modely)
● Ovládací prvky operačního systému
Nepoužíváš nějakého Wireless Assistanta?
Někdo tady psal o "starých" NTB. Nojo, rok výroby 2014. Zrovna koukám, že baterka nic moc. Je v tom 3S3P 11,1V 8550mAh 100Wh. Na netu všeljakých kupa ale jen 3S2P, maximálně 5600mAh. Ty velký, kde baterkovej blok kousek čumí jednou řadou 18650 za NTB snad nikdo nemá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!