Problém s počítačem

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
oprtel

Problém s počítačem

#1 Příspěvek od oprtel »

Zdravím všechny bastlíře. Mám Notebook HP ProBook 450 G5 a potřeboval bych poradit. Nemúžu nastavit Textový kurzor, v "nastavení" nefunguje. Už jsem to zkoušel mnohokrát a při provozu mi to překáží. Nemúžu jej upravit.
Můj další problém je v tom, že asi po2minutách se vypne displej a znova mě žádá o přihlášení. Mám antiviry, průběžně všechno aktualizuji. Ještě maličkost - je mi 85 let.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Jaký tam máš operační systém?
To zhasnutí LCD bude souviset s řízením spotřeby - lze to nastavit v Napájení a režim spánku:
Přílohy
Rezim_spanku.jpg
Rezim_spanku.jpg
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Tohle by chtělo spíš osobní návštěvu u tazatele doma, bydliště má uvedený - matička Prágl, takže myslím že v tomhle případě by bylo nejlepší, aby se třeba velká huba Hubertus nebo kterejkoliv další ochotnej pražák sebral, sedl na elektriku nebo do krtečka a vypravil se na dobročinnou předvánoční výpravu učunit zásah do Nastavení. Jediný co je potřeba, je po SZ si domluvit čas a místo, kde se sejít. Tohle by měla bejt otázka půl hodiny rejpání se v Mrkvošrotím produktu, jenomže u člověka indikovanýho věku je to přeci jen trošku mimo jeho životní zkušenosti a je potřeba help od někoho, pro koho je počítač bližší kus techniky. Znám to z rodiny, běžná obsluha je jedna věc, ale šťourání se v Nastavení už je pro tuhle věkovou skupinu vyšší dívčí a je potřeba jim pomoct.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hubert_79 »

Věz, že s tím problém nemám. Tazatel nechť mi napíše SZ, klidně se mu na to přijedu podívat.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“