Hubert_79 píše:byl jsem včera u nás na poště pro balík a byli tam asi tři lidi. Zadal jsem kod do vyvolávacího systému, šel na řadu a na kod se mě už osoba za přepážkou neptala. Celá návštěva pošty zabrala asi dvě minuty.
Toto vlákno jestli správně chápu, vzniklo aby popisovalo nějaké excesy, nejspíš aniž by to mělo nějakou odezvu na místech, schopných něco změnit.
Takže když insider popisuje jak byl obsloužen mimo špičku, má asi takový přínos jako by truhlář řekl "posadil jsem se pomalu na židli, zase vstal, židle normálně drží, neviklá se." Nebo automechanik, "v červnu dopoledne jsem nastoupil do auta, otočil klíčkem, startér bez problémů protočil motor a ten hned chytl".
Pošta na tomto území běžně funguje asi tak dvěstě let, když nepočítáme romantické začátky s Thurn-Taxisy, v "moderní" době doručovala v řádu desítek hodin balíky za pár korun až do domu, bez vtipných mailových avíz, stačil na to chlápek s Roburem a pak 1203ka s bábou po městě. Jsouce zatíženi ještě násobně větším objemem listovních zásilek a tiskovin. Donedávna tato firma ještě hýčkala budovu v Jindřišské jako takovou ikonu stability a oprávněné pýchy na dlouhou a úspěšnou historii.