Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Jinak půlka toho baráku v Jindřišské je prázdná, to by žádný skvěle hospodařící soukromník dávno neprovozoval... Však soukromé vlastnictví jakéhokoli podniku je všespasitelné, ne? Jak se všude píše.
Ekonomičnost využití nemovitostí je jedna věc, odstřelení ikonické budovy jakožto symbol vývoje se možná rovná vyházení přebytečných kabátů z koše děravýho balónu, v tu chvíli to oddálí pád, každopádně to hodně signalizuje.
Poslední bylo CD z Aukra. Včera pozdě odpoledne podané někde v Praze, dnes ráno kolem půl osmé mi přišla výzva k vyzvednutí (pošta ve Skalici otevírá až v osm).
Co dělám špatně???
- tomasjedno
Přejít tu lávku pro pěší a cyklisty a popojet do těch Libčic (1 stanice vlakem, jezdí snad každou čtvrthodinu) jsi nezvážil?Cust píše:No, ono asi vzdušnou čarou je to nejbližší, ale to bych musel nasadit kraula přes Vltavu, což se mi nechce a s balíkem plným knih bych se nejspíš stejně utopil.
Ta lávka tě i s balíkem knih určitě unese, někdy v září jsem po ní šel.
xsc píše:Co si myslíš, že si člověk zapamatuje - ty doručené, nebo tu jednu nedoručenou?
To je přeci jasný, ne? Akorát že to tady v diskuzi chvílema vypadá, jako by pošta byl jeden velkej nefunkční průser.
Na firmě za poslední rok máme dvě ztracené zásilky. Obě asi někdo šlohnul omylem a naletěl. Šéfovi zmizela zásilka hruškového sirupu v šesti skleněných flaškách z e-shopu alkohol.cz. To muselo být pro pobertu hrozný rozčarování. A pak někdo potáhnul po cestě krabičku s elektronickými relátky. Na malém plochém balíčku s logem odesílatele (nějakej blablabla elektronik) uvedená cena 20 tisíc. Tak asi čekal že tam bude telefon...
Napadlo. Teď se dívám zrovna na mapu a přemýšlím, že zavolám kamarádovi, aby mi to přivezl k vlaku - bude to velký balík a nevím, jestli ho unesu k vlaku sám. Na druhou stranu, je to od vlaku necelý kilák, tak se možná hecnu...tomasjedno píše:Přejít tu lávku pro pěší a cyklisty a popojet do těch Libčic (1 stanice vlakem, jezdí snad každou čtvrthodinu) jsi nezvážil?Cust píše:No, ono asi vzdušnou čarou je to nejbližší, ale to bych musel nasadit kraula přes Vltavu, což se mi nechce a s balíkem plným knih bych se nejspíš stejně utopil.
Ta lávka tě i s balíkem knih určitě unese, někdy v září jsem po ní šel.
- tomasjedno