Kolik stojí 1 km elektroautomobilu ?
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Stačilo odpovědět jedním slovem, ne přednáškou.
Nenabízel jsem ti výběr z konkrétních možností. Jedno slovo je i "neřeknu". Víc bych z tebe nedoloval.
ransom píše:Mě doopravdy zajímá, kolik lidí píčuje na EU, když pro ni sami hlasovali.
Dost vela. Ze som za nieco hlasoval, este neznamena, ze to nemozem kritizovat.
Potrebovali sme sa zbavit Meciara a ruskeho smerovania. A nikto netusil, ze nejake hovada zacnu zakazovat ziarovky, vysavace a auta.
A to jsem někde četl, že se tím pádem blíží doba, že se v době drahé elekřiny (zimní měsíce) bude vyhlašovat závodní dovolená a v létě kdy ji bude přebytek a ještě dostaneš zaplaceno za odběr, žádná celozávodka nebude. Bude se makat a prosperovat. Né se někde válet u moře...Dekker píše:Druhý - Pokud projde všechno od ekofašistů tak přes den bude přebytek elektřiny a v noci nedostatek. Takže v noci budou spíše velké spotřebiče odpojovat než aby dovolili cucat je nedostatkovou elektřinu a firmy rozhodně budou tlačit na to aby měli zaměstnance v práci přes den kdy FVE pojede naplno a tudíž ji budou moci plně využít a v noci tam nikoho nebudou chtít ať nemusí tahat moc elektřiny ze sítě
Americká automobilka Tesla plánuje ve svém německém závodě vyrábět elektromobil za 25 tisíc EUR (cca 610 tisíc Kč). Uvedl to podle agentury Reuters obeznámený zdroj. Nerozvedl ale, kdy firma výrobu vozu zahájí. Někteří se domnívají, že zmiňovaná cena 25 tisíc EUR nezahrnuje daň.