OT z Debordelizace v archívu AR a spol
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Jak potom vysvětlíš tenhle článek a video v něm? https://svitavsky.denik.cz/zpravy_regio ... -2023.htmlransom píše:Přesně tak.
Na silnici ve výstavbě, která ještě nebyla otevřená pro veřejný provoz, se cizí vozidla nemají co motat.
Ti tam taky jeli na černo? Quod licet Iovi, non licet bovi? Samozřejmě, že jim to musel NĚKDO ODPOVĚDNEJ POVOLIT! Takže prosím - NEVALIT KLÍNY DO HLAVY, ŽE TO NEJDE! Jenom je potřeba, aby byla vůle na obou stranách - já tady taky kategoricky netvrdím, že na jakoukoliv rozestavěnou komunikaci může každej bez omezení - jako vy se tady snažíte tvrdit opak!
Jenom blbec by to snímal za libovolného počasí - jen proto, že to budou za týden otevírat. Možná. Protože to třeba taky neotevřou ještě rok (taky se stalo).
Jenom blbec by si nechal jezdit po nezkolaudované, nepředané, k provozu neschválené a pro užívání neotevřené silnici cizí auto sem-tam, odstraňoval zábrany a zase je honem vracel a vyhazoval tupce, co se mu tam honem hrnou aby si to taky projeli. Poslední zkušenost stará asi měsíc: za hodinu kolem deseti aut a dva kamiony. Museli odignorovat postupně pět značek a pak objet zábrany a překonat štěrkové pole, aby se ubezpečili, že tudy opravdu neprojedou.
Panorama se doplňuje postupně při focení delších úseků. Nebudou jezdit na každej kousek sólo jen proto, že zrovna ty to potřebuješ někomu ukázat. Právě tak nebudou kvůli mě fotit nový panorama jen proto, že v Náchodě v uličce Strnadova otevřeli v bývalých vietnamských oděvech Salon Café Bar. Takže jsem shodou okolností zrovna včera kamarádovi poslal odkaz na obrázek oděvů, že se na pivo slezeme tam. Dělá to soukromá, komerční společnost. Takže tvoje srovnání s Českou poštou je mimo.
Jestli si myslíš že se všichni jenom kvůli tobě tento... Tak ne.
Panáčkové, udělejte nám všem jednu laskavost - napište nám sem jeden opravdu seriózní důvod, proč by to nasnímkování Panorámy nebylo možný povolit ve fázi, kdy už je dotyčná komunikace fyzicky hotová, všecko je nalajnovaný a osazený, termínově je pár dní před ofiko otevřením, už je i určený jeho datum a hodina a jsou na na něj pozvaný i papaláši z kraje a z ministerstva a reportéři TV H0vn@ ke zdokundamentování slavnostního pižlání pásky přes tu cestu? S dodatkem, že na web a do ofiko navigačních map se ty data dostanou opravdu až ve chvíli, kdy ten úsek bude skutečně předadnej do užívání? jeden jedinej klidně i malililinkatej, ale opravdu VÁŽNEJ důvod kromě toho, že to nejde? Ono když se chce, tak jde všecko, že, to by nikdo z nás nebyl bastlíř ...
ransom píše:Jenom blbec by snímal a zpracovával pro panorama neotevřenou silnici bez toho, aby projel všechny nájezdy a sjezdy, křižovatky, odbočky a odpočívadla, a mohl to použitelně navázat na zbytek map. Panorama se dělá na funkčních cestách. Ne na stavbách.
Já nevím, co tady meleš o blbcích. Já se nebavím o Panorámě neotevřený silnice ale o úseku D35 Časy - Ostrov, která je už rok v provozu a stále Panorámu nemá. Přitom je to dost důležitá dopravní stavba, ne nějaká zastrčená slepá odbočka v kdovíjaký řiti.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
No, tohle je spíš tvoje parketa než moje - ty se takhle stylizuješ daleko častějc. A skutek utek skoro vždycky.Hubert_79 píše:Co to pro tebe je? Maličkost. Všechno víš, všude jsi byl, znáš ty správné lidi a od všeho máš klíče
Snad jsem nic Tvého nezpochybňoval? To byla reakce na Karlův požadavek snímkovat silnici už před otevřením. Když vona se z něho dá tak pěkně dělat sranda.
Jinak jsem sám uváděl konkrétní místo z našeho města, kde aktuální panorama chybí. A to už docela dlouho (ta hospoda tam je už nejmíň dva roky). Najdu takových desítky. Ale proč z toho dělat drama...
Google Maps taky zdá se ten úsek zatím nemají. Co třeba poptat se přímo u Seznamu?