Goldstar CKT2168
Moderátor: Moderátoři
Goldstar CKT2168
prosím o radu zdroje s IO TDA4601.
Po zapnutí TV srčí a sotva se rozsvítí LEDka.
Po výměně TDA4601, BU508DF, elytů včetně 120uF/400V, zákl součástek, které by časem postupně odešli.
Na HL. elitu120uF/400V mám sotva 200V,tam už je někde chyba.
Tento zdroj by měl naskočit do STANBY, aniž bych odpojil VN a zatížil zdroj žárovkou. Měnil sem i diody ve zdroji.
Chassis PC-04A.
Děkuji za radu.
Dám ti ještě jednu radu: zaměř se na všechno co je od síťového elytu zpět k přívodu. Vem měřák do ruky a začni. Pokud to má fungovat, tak musíš mít na elytu cca +330V (měřeno na jeho pinech, ne proti sekundární zemi)
Killroy
Přesně takKillroy píše:Valnou část věcí které si vyměnil si měnil zcela zbytečně a závada je jinde.
Dám ti ještě jednu radu: zaměř se na všechno co je od síťového elytu zpět k přívodu. Vem měřák do ruky a začni. Pokud to má fungovat, tak musíš mít na elytu cca +330V (měřeno na jeho pinech, ne proti sekundární zemi)
Killroy
Gretz dává správně a elyt to pak zvedne, po zatížení to pak spadne. Zítra se na to kouknu popř. v sobotu. Bude to nějaká blbost. Už jsem těch TV opravil dost, až ted´zkouším bastlírnu.
Měl bych dotaz ještě na DVD přehrávače? Nestalo se mi u žádné HiFi sestavy, aby po výměně CD laseru to nešlo. U DVD se ten nový laser chová jinak, bud´načítá jen DVD a CD sem tam, nebo naopak nemám s tím moc zkušeností.
Dík