Brieždenie - co to je?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#46 Příspěvek od EKKAR »

Zdeno, mám takovej neblahej dojem, že keby ši takto zahutoril na tvoju mamku pred obedom, pozerala by ša na teba ako ten ostravacky ščur z ryny a vyhnala by ťa od stola ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Lukar

#47 Příspěvek od Lukar »

tomasjedno píše:
Lukar píše:skory švygermuter (čti budoucí tchán) se na mě díval jak na marťana :lol:
Nepleteš si to? Die Schwiegermutter = tchýně. Tchán je Schwiegervater (švígrfotr?).

Jo, máš pravdu. Tchán i tchyně byli z malé dědinky s názvem Nesovice - jižní Morava. A já mám doma zákaz (už 29 let) dřistat po našimu.Takže tu chvilu co jsem s bývalou partijou z roboty v Bohumině na pivu už ztrácim ten spravny dialekt. Po našimu bych měl správně - švygerfoter. (vyslovuji švygrfotr) Tímto se všem omlouvám za překlep :D
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od zdenoeddie »

EKKAR píše:Zdeno, mám takovej neblahej dojem, že keby ši takto zahutoril na tvoju mamku pred obedom, pozerala by ša na teba ako ten ostravacky ščur z ryny a vyhnala by ťa od stola ....

Ne, ne, šicko v poriadku :D
jasnap

#49 Příspěvek od jasnap »

zdenoeddie píše:
samec píše:
rnbw píše:
MiraSt píše:ale vychodňárum nešlo rozumět natož se domluvit.

Ked zacnu hutorit, tak mame problemy aj my na zapade :D
bo dachto hutori, dachto hvari, dachto bešeduje...

...a dakto rozpravia. Dumem nad tim, že bi cale forum še preložilo do vychodňarčini, bo dakedi až oči koľe z teho čitaňa.

Daki vyhodňare aj švitorili. :D
"Hamuj bo kyra" Keď neznate, Zdeno vam preloži.
EKKAR

#50 Příspěvek od EKKAR »

"Bremzuj, zákruta!" ????
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“