Včera jsem si polil klávesnici
Moderátor: Moderátoři
Já mám podobnou s modrým podsvitem, ale ta má na mezerníku jen bublinu uprostřed a při zmáčknutí mimo střed mezeru neudělá. Asi půjde brzo z domu...
- josef_novak
Edit:
Tohle je rádoby levná klávesnice, kterou mám v jiném pokoji.
Osobně používám už léta Connect IT CI-162 (nastavitelných 7 barev RGB - pochopitelně vždy celoplošně stejně, multimediální tlačítka) a podsvícení si nastavuju vždy na bílou, protože nejsem v temné komoře a pro oči je to nejpřirozenější. Dnes už se tento model koupit nedá.
Jo, je pravda, že nabídka prakticky všeho se průběžně zužuje a vždycky je někam manipulovaná (tzv. "móda", imbecilní tlaky v médiích atd. apod.), ale pořád ještě je z čeho vybírat a je to nějak řešitelné.
Bude hůř, tak si toho dnešního pokřiveného stavu ("duhové klávesnice" - wtf???) možná spíš važ.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- josef_novak
- josef_novak
- feliz_navidad
Nechápu ale požadavek na super klávesnici se super podsvícením a když se okolí snaží pomoct, tak se dozví, že nabízí samé sračky, funkce navíc, funkce namíň (pořádně nikdo nevé které) a nakonec se dozví, že jsou to AJťáci. A vlastně ani neví, jestli je to urážka nebo poklona. Prostě nikdo neví co TAKJAN chtěl a nikdo vlastně neví jestli poděkoval.