osciloskop BM 566A
Moderátor: Moderátoři
osciloskop BM 566A
stepa píše:Jezisi to je jazyk. Ty ses z Marsu? I na diskuzich bys mel psat srozumitelne a ne jako... Z toho cos napsal to vypada ze si ho ze skoly nesl domu, pekne si s nim po ceste hazel, asi i mrzlo a jak si ho prinesl domu, tak pln ocekavani si ho hnedka strcil do zasuvky a zapnul, ze?
no to urcite. Ono mi isteho casu ukazovalo tu sinusoidu ale teraz uz dajak nechce.
Inak pri zapnutí a nepripojení signálu sa má podla nastavenia časovej základne (TIME) zobrazovať pomali sa pohybujúci bod , alebo jemne blikajúca čiara.
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
EDIT//Na zacatku pises ze pri zapnuti by se mela ukazovat sinusoida, to je mylka! Pokud nemas na vstupu nic privedeneho, ukazuje to co napsal SMITH.
SMITH píše:Bolo by dobré , aby si si prečítal nejakú teoriu merania s osciloskopom.
Inak pri zapnutí a nepripojení signálu sa má podla nastavenia časovej základne (TIME) zobrazovať pomali sa pohybujúci bod , alebo jemne blikajúca čiara.
hm... a este taka otazka ze mam tam 4 vstupy na kadej strane jeden a napisane A,B a este EXP. SYNCHR naco vlastne sluzia___???
stepa píše:Kdy ti to ukazovalo? Kdy ti to prestalo? Ti to slo a pak si to vypnul a zapnul a uz to neslo? Nebo prestal ukazovat, behem toho, kdyz bezel?
EDIT//Na zacatku pises ze pri zapnuti by se mela ukazovat sinusoida, to je mylka! Pokud nemas na vstupu nic privedeneho, ukazuje to co napsal SMITH.
Ono to bolo taq ze ked som ho dostal taq som zapol ze co to robi a krasna sinusoida. Vypol som odlozil o tyzden vybral a zrazu nic. Konec. Potom som pisal kamosovi ze co mam robit taq ma navygoval ze co mam pozapinat a nastavit cas a mi behala taka bodka reversne.