Celeron píše:EKKAR píše: už jsem viděl ukázky z připravovanýho novýho fóra - ještě to bude nějakou dobu trvat, než to bude vychytaný, ale vypadá to fakt hezky už teď -
Dnes mě překvapilo to kobilí písmo v hlavičce a patě Bastlírny a ještě víc ty pidipísmenka jinde, na který musím mít o 1,5 dioptrií víc. To snad včera ještě nebylo. Jestli je tady průměr 76 let, tak ty blechy nikdo nepřečte.

Asi malá chybička, Jarda Hill na moje upozornění vypínal transparent "Veselý Vánoce", je možný že se tam něco přecvaklo. Je to prostě 20 let starý fórum, který doslova funkčně mele z posledních sil a jsou mizivý možnosti ho dál technicky držet funkční a hlavně bezpečný. Mluvil jsem osobně s klukama z "Louťáků", na nový podobě fóra se maká až se z nich kouří, cíl je zachovat celý znění tohohle fóra i v nový verzi včetně příloh, aby šlo ve všech postech vyhledávat a odkazovat na ně i po přechodu novou verzi. Skoro určitě nepůjde dodržet tenhle původní vizuál, protože ten je součástí produktu php-nuke, od kterýho se musí z důvodu jeho ukončenýho vývoje a podpory dávno v minulosti odklonit - není už bezpečnej. Ale kluci makají na co nejpodobnějším vzhledu v rámci novějších verzí "obyčejnýho" php, kterej podporu a další vývoj má. Hill dostal report a schválil to. Několik teď a tady nejmenovanejch, ale spolehlivejch lidí už dostalo nebo v nejbližší době dostane přístupový práva, aby web mohli testovat a svoje námitky adresně ventilovat autorům. Prostě "prototyp" už jim jezdí, zatím jen na uzavřeným polygonu, jen s omezeným počtem řidičů a pod důkladným dozorem, ale jeho další úpravy odlišující ho od "homologovaný prodejní verze" už budou spíš vzhledový než funkční. Další věci se budou odvíjet od pokroku pozůstalostního řízení.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!