Restaurátorům a vetešníkům doporučuje se zakoupiti
Sháním katalog jap. tranzistorů
Moderátor: Moderátoři
pepik9 píše:Můžeš se prohrabat http://www.texnic.ru/data/index.htm , jestli tam něco nebude. A něco je tady .
To jsem hledal, supr, díky
Vydalo Amaro tuto rocenku (ci rocenky) na jejich CD a DVD?
Edit: zkousel jsem nainstalovat ten ECA katalog 2006, ale na Windows 10 nejde spustit. Kdyz pouziju ikonu na plose, tak Windowsy zahlasi "tento program nemuze bezet na vasem PC". Rezimy kompatibility nepomahaji. A kdyz zkusim spustit primo EXE z instalacniho adresare, tak jeden dava hlasku "error executing program" a druhy "error loading x64 driver".
Ale bude mi to trvat, jako spousta jiných věcí...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
worldradiohistory.com/ ... Amaterske Radio/
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Rocenka ma nicmene jednu velkou slabinu - neni v ni sloupec s moznou nahradou Tesla, dokonce ani u typu, u kterych je v Amarech uvedena. Jinymi slovy, kazdy ten katalog se hodi na neco trochu jineho.
No, v lete mozna u te rocenky uriznu hrbet a nascanuji ji automatickym podavacem. Ona je sice uvnitr jak nova, ale na obalu jsou jakesi hnusne hnede fleky. Apropos, nemate ji nekdo s hezkym obalem? A nascanovali byste ho pak pro mne?