Vtipy, vtipné články a odkazy XII

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
EKKAR

#676 Příspěvek od EKKAR »

Cust píše:
EKKAR píše: ...
Já dnes teda nic nehulil, ale kdo chtěl zvedat průjezdnou výšku???
Jak jinak chceš DEFINITIVNĚ vyřešit problém s vozidlem, který zjevně má "přes čáru", ale na danou komunikaci ho zavede řidič/navigace nebo i rada někoho škodolibýho? Sám jsem cca měsíc zpátky vyváděl hungárošskej kamión z dědiny, kde bydlí Honza Takjan, protože ho tam zavedla navi v chytrošmatlafounu s cílem projet od I/35 v Litomyšli kus za ex-okresní Údolí Opic - on si to na tý navi naplánoval tudy: https://mapy.cz/s/jolomakuba , jenomže měřil 4,1m a nemusel by se vejít pod viadukt "u Donátů", kterej má taky 4,1m - tak jsem ho musel "protáhnout" lesem až do Dlouhý Třebový a tam nahnat na I/14 https://mapy.cz/s/falehonehu , kde žádný omezený podjezdy nejsou. Protože ani kdyby jel z Liťáku přímo do Třebový a tudy na UO https://mapy.cz/s/bovegerone , tak neprojede na kraji Třebový pod tímhle mostem: https://mapy.cz/s/ladukakohe , kterej má taky 3,9m a musel by jet až kolem dokola celý Třebový https://mapy.cz/s/johahorevo . Tady je hlavní vina na kamionérech, který se vyhejbají monitorovaným a pro ně zpoplatněným silnicím I.třídy a využívají k tomu místo navigací přímo pro nákladní dopravu se zahrnutím váhovejch a rozměrovejch limitů obyčejnou Waze pro osobáky. Ten Uhřík měl místo na Litomyšl jet od Svitav na Lačnov, Opatov po I/43 k Třebovici, kde měl uhnout na I/14 a po ní do UO, jenomže zrovna v tý době vrcholila dostavba obchvatu SY a na Lačnově byla permanentní kolona na hodinu až půldruhý kvůli omezenýmu průjezdu přes dodělávanej kruhák https://mapy.cz/s/rebefojomo ... tak to vzal do Litomyšle a myslel si, "že to někudy prostě projede" - a nepočítal s historicky nízkýma podjezdama pod koridorovou trať ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
MiraSt

#677 Příspěvek od MiraSt »

>>Vždyť ramson píše, že tam je trámec 100 m před tím? <<Je tam. Ale nemá ty ohebné třásně tak to asi proto. Když projel pod tím trámcem tak myslel, že..... V tom Paskově mu to bouchne do návěsu a měl by to slyšet.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Cust

#678 Příspěvek od Cust »

@Ekkar, já to řešit nechci a nebudu - jen mě to tady připadá velmi vtipné...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#679 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:Sám jsem cca měsíc zpátky vyváděl hungárošskej kamión

:rofl:
Ty vole, ještě štěstí, že jsi zrovna šel/jel kolem :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#680 Příspěvek od EKKAR »

Víš, my co si říkáme ŘIDIČI, si na cestě podobně jako BASTLÍŘI pomáháme, to ty jako Pražák nemůžeš nikdy pochopit ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ransom

#681 Příspěvek od ransom »

Nemachruj...

MiraSt:
Psal jsem, že ten trámec musel trefit taky. On je jen o 30cm výš než ten most. Kamión s návěsem má 4m.
Hill
Administrátor

#682 Příspěvek od Hill »

kevin_mitnick píše:

... vyzývá Komisi, aby zvážila možnost podpory vytvoření památníku Evropské unie v každé obci každého členského státu, který by byl pro občany vizuálním symbolem evropské integrace;...
Jo, za mych mladych casu se tomu rikalo Politicko-Výchovná Světnice. Dejiny se opakuji...

Samozřejmě, blbost se šíří rychlostí světla a vždycky se najde iniciativní aktivista, který se toho ochotně ujme.
No, a jestli to nebude zrovna rychlost světla, ať to je aspoň první kosmická aby se dostala na oběžnou dráhu, i když v měřítku 1:10. Kdyby se s tím tak nespěchalo, mohl tam stát ještě Gagarin.
A to, prosím, nikdo shora nejen nenařídil, ale ani žádnou komisi nevyzýval!
Přílohy
P1060005.JPG
Co má Suchá Rudná společného se Sputnikem?
Co má Suchá Rudná společného se Sputnikem?
EKKAR

#683 Příspěvek od EKKAR »

Jenomže to byla doba, kdy se zásadně smělo říkat (nebo psát) "CCCP je náš vzor" nebo cokoliv jinýho v tom smyslu, že komanči ukazujou cestu. Dneska si sice můžeme "v mezích zákona" říkat co chceme včetně kritiky až nadávek, ale kromě přílivu direktiv ze směru obrácenýho de facto o 180° se pro nás skoro nic nezměnilo ...
bu2520

#684 Příspěvek od bu2520 »

Neřekl bych doba, ale míra tolerance odlišných názorů mezi lidem, o politicích nemluvě. Ta doba se po odlehčených devadesátkách vrací zpátky se vším všudy.
TAKJAN

#685 Příspěvek od TAKJAN »

Už je to tady
Přílohy
POPLATEK.jpg
POPLATEK.jpg
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#686 Příspěvek od Hubert_79 »

Hm. Senzace se jaksi nekoná.
TAKJAN

#687 Příspěvek od TAKJAN »

Tak sorry , ten plátek nečtu.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#688 Příspěvek od Hubert_79 »

V pořádku. Já se omlouvám, že jsem ti zkazil srandu.
Nicméně ten dopis mě též pobavil :)
Crifodo

#689 Příspěvek od Crifodo »

Tak dlouho si budete z úředníka dělat **ču, až se nasere a zavede poplatky i z koček, vrabců, krys hrdliček a veverek.

Zdražili nám poplatek za vyvážení komunálního odpadu o stovku a upravili interval vyvážení z jednoho týdne na 14 dní. Bude to velmi příjemné v letních vedrech okolo hnijící popelnice. I pro samotné popeláře. Hallelujah středověk.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#690 Příspěvek od Hubert_79 »

Dřív jsme mívali taky vývoz popelnice týdně, ale nyní máme taky co dva týdny (kdo chce týdně, může, leč si připlatí) a pohodička. Nikdy popelnice není plná. Plasty & papír vynesu cestou na metro a odpadu moc nemám.
Možná to někdo vnímá jako extra problém, ale nedělejme zas z komára velblouda.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“